Citace Původně odeslal lol555
Prispevky vecsiny Vas ukazali svoje, takze o "moralke" sa mozete bavit naozaj iba ak v teoretickej rovine.
A na moju moralka naozaj nevsadzuj, lebo si ju nijako nepestujem. Staci mi ze nemusim kvoli nepatricnostiam mlatit ludi, ako podaktory/mravne bezuhonny/. Si uvedomte ze ste boli schopny fyzicky napadnut cloveka kvoli nedorozumeniu 250sk storna. To je diagnoza, pani.
opet vrchol demagogie a posunuti problemu, tam kde ho nikdo nehleda...

A ze si svoji moralku zrovna nepestujes, je nam bohuzel ze vsem z tvych prispevku jasne...

tady nikdo neobhajuje "chudinky" prodejce, naopak vetsina z nas s nimi ma sve dobre i spatne zkusenosti, ale vrcholem tveho moralniho jednani je svadet vinu na nekoho jineho, nez na sebe a vlastni blbost a budis,

zachovej se jak chces,

ale jeste tady sve pseudomoralni a demagogicke pochody sam pred sebou obhajujes, jelikoz v hlasovani o spravnosti tveho pocinani a mysleni bys tu asi moc neobstal a ac tu mame casto dost rozdilne nazory na ruzne veci, jsem rad, ze se v tvem threadu a prispevku docela shodnem, ze je nam asi vsem mimo tebe prosti srsti nekoho vedome ojebavat, ikdyz jde v ramci veci jen o par korun...