mno pravda, moc neposloucham stereo se subw., al zas je to pak poradnej narez - s tou sestavou mluvim z vlastni zkusenosti . . . je tam stupnice od -80 do +12 dB a poslouchal sem na -25, byl to nehoraznej randal a SW v pohode zvladal, sem si jist ze by zakopal i mnohem vetsi volume . . .
ten pioneer je pravda ze drive trosku zaostaval za yamahou ( ovsem to nemluvim o AX-5 a AX-10ce, AX-10ka ma iLink :P :P :P :P ), al neska uz se celkem vyrovna . . . vzhledem k tomu ze sme chteli kino poridit v breznu '04, kdy AX-3ka stala 37k, tak sem rad ze sem copkal na novou serii 10xx . . . tehdy byla v potas 912ka za 25k ( al ta se mi nelibila, sice mela mikrofon na MCACC, al mela v kovu jen predni panel - v tomle maj yamahy vetsi plus, toze pokovujou predni panely i u levnejsich modelu ) a 812ku za 19k ( ta byla uplne mimo, toze byla cela v plastu, nemela mikrofon a tak . . . ) => samozrejme nehodnotim tu jenom kov vs. plast a absence mikrofonu![]()
PS: bacha, Creative a Logitech chrastitka nedela a kort dyz maj oznaceni THX tak to uz asi neco znamena, taky pak ty repraky stoji o dost vice
. . . prodejni cena 1014ky je 25-26k a za takovej rec. je to dost slusny :
120 x 7 DIN
az 7.1 repro
DTS 96/24, Dolby Pro Logic IIx, DTS-ES Matrix 6.1, DTS-ES Discrete 6.1, Dolby Digital EX, THX Surround EX, DTS Neo:6 ..
. . . Focaly se mi strasne libi jak designove tak po strance zvukovy, chtel bych ty 726ky :P . . . Al najviace bych se "udelal" z B&Wcek . . . Hel a brali byste BOSE? . . . me to pride dost brutalni repro, al sice se ty maly krabicky vyrovnaj drevenym bednam, tak si stejne myslim, ze poradny dreveny bedny hrajou lip. . . myslite ze vyse uvedena sestava je lepci nez http://www.bose.com/controller;jsessionid=B9AoH5jOcg13AcwGul1tbqfbleEF kci6VxQDTfCfqMtVL1WsOOne!-227529451!-1095018978?event=VIEW_PRODUCT_PAGE_EVENT&product=a m10_surround_index&pageName=/home_entertainment/theater/systems/surround/index.jsp ? . . . je hruza v pomysleni na ceny kde v zahranici to sezenete MNOHEM levnejc
![]()