Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: Epox 8KDA3j a chladic na chipsete

Standardní Epox 8KDA3j a chladic na chipsete

Caute, no nenormalne mi vadil hluk toho miniaturneho chladica na chipsete, tak som ho "sundal" dolu. Chcel som to testnut bez chladica, pretoze ak tam bol, pasiv bol uplne studeny. Tak som dal dolu vrtulu, nhodil som do bocnice skrinky 12cm vetrak na polovicne otacky(nepocutelny) priamo na pasiv a podla teplotneho cidla ma pasiv max 35-38 stupnov, ziadne problemy zo stabilitou. Takze kto mate tu dosku, skuste ho dat dolu, usetrite si kopec hluku.
    AMD 64bit 2800+@3200+ 250x9, 1.55v, Epox 8NPA7I, 512 A data Vitesta, Radeon X800GTO2 R430@16pipes,432mhz, 1134mhz GDDRAM, Soundblaster Audigy, Leadtek TV Expert, Fortron 350W 12cm Fan, Eurocase s displejom, 3Dmark05-5560, 3Dmark06-1860

Standardní

souhlasim... epoxáci to asi s tím chlazením chipsetu přehánějí...
    To samé jsem udělal s 8k9a...

Senior Member Avatar uživatele deathkiller
    Věk
    45
    Vliv
    0

Standardní

ja tam zadny chladic ani nemel asi na me Epox setri stejne si myslim ze se na chipsety davaji fany aby to vypadalo "hodne vykonny kdyz to potrebuje takhle chladit"

Senior Member mince
    Věk
    45
    Vliv
    296

Standardní

Citace Původně odeslal sofokless
    no nevím, ale na 8K9A jsem nikdy neviděl aktivní chlazení, ale jen PASIV...
    EPoX to s chlazením nepřehání, pouze se snaží poskytnout něco "navíc" a předem se počítá s tím, že jejich desky neskončí v kancelářským PC, ale někde u "znalejších" uživatelů, kteří je trošku potrápí (prostě tam ty fučáky na některý revize desek nedávají jen tak pro srandu králíkům)... a v rámci minimalizace vad na chipsetu je potřeb zajistit pořádné chlazení... Pokud pojedeš na FSB 133(266), tak můžeš jet v klídku na pasiv, zkus ale vyhnat FSB nad 200 a můžeš na tom pasivu smažit vajíčka...
    AMD Ryzen 7 7800X3D | MSI MAG CORELIQUID E360 | MSI B650 GAMING PLUS WIFI | Kingston FURY 32GB DDR5-6000 | MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G VENTUS 2X OC | NVMe Samsung SSD 970 EVO 500GB | WD Blue 3D NAND SSD 1TB | MSI Vigor GK50LP + Logitech MX Master 3 + Xbox ONE Controler | Fortron CUT593P & Corsair RM650x | 27" HP 27xq | Windows 11 Pro 64bit | Synology NAS DS214 2TB | connected by Vodafone 500M/30M

Senior Member Avatar uživatele deathkiller
    Věk
    45
    Vliv
    0

Standardní

Citace Původně odeslal Vykuk
    Citace Původně odeslal sofokless
    EPoX to s chlazením nepřehání, pouze se snaží poskytnout něco "navíc" a předem se počítá s tím, že jejich desky neskončí v kancelářským PC, ale někde u "znalejších" uživatelů, kteří je trošku potrápí (prostě tam ty fučáky na některý revize desek nedávají jen tak pro srandu králíkům)... a v rámci minimalizace vad na chipsetu je potřeb zajistit pořádné chlazení... Pokud pojedeš na FSB 133(266), tak můžeš jet v klídku na pasiv, zkus ale vyhnat FSB nad 200 a můžeš na tom pasivu smažit vajíčka...
    s tim "neco navic" nevim. maji tam aspon dat nejaky poradny fan a ne ktery bude hnedka rvat. ty vajicka sou good napad kazda funkce co zvladne pc navic se hodi

Standardní

EPoX to s chlazením nepřehání, pouze se snaží poskytnout něco "navíc" a předem se počítá s tím, že jejich desky neskončí v kancelářským PC, ale někde u "znalejších" uživatelů, kteří je trošku potrápí (prostě tam ty fučáky na některý revize desek nedávají jen tak pro srandu králíkům)... a v rámci minimalizace vad na chipsetu je potřeb zajistit pořádné chlazení... Pokud pojedeš na FSB 133(266), tak můžeš jet v klídku na pasiv, zkus ale vyhnat FSB nad 200 a můžeš na tom pasivu smažit vajíčka... [/quote]

a prd 8rda6+pro sundal jsem větrák (jinak bych tam nenarval cu7000b) a teplota uplně v klidu ten větrák na epoxu je tam jen na bordel

Senior Member Avatar uživatele MISKOBOSS
    Věk
    41
    Vliv
    298

Standardní

ja si myslim, ze na kazdym OC stroji musi byt pasiv na chipsetu!!!
    at to ma teploty jaky chce
    kdyz tam dam pasiv(zalman nj-47) tak to taky neslysim a mam pokoj od vysoke teploty

38°C si myslim ze je uz trosku nadprumerna
    Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D

Standardní

No ja mam fsb pres 200 a ten pasiv mi staci v poho... Fucak jsem sundal,protoze delal hroznej bordel
    Opteron 144 @ FX 55 (2600Mhz) - 1.5V, AKASA Evo , ASUS A8N-SLI, 2*512 Kingmax Hardcore 500Mhz CL3 , MSI 7800GT @ 495/1240, 250 GB Western Digital SATA2 16MB, SB Audigy 4, Genius HT 5.1, 17´Hyundai L72D

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání