Citace Původně odeslal lol555
mysliet si mozes o mne co chces, tak isto ako ja o tebe. V kazdom pripade si to neprevezmem ani nezaplatim storno poplatok. Druhy krok je uz len nanich. Mozno vyhraju a mozno ja. Budem hrat mrtveho chrobaka az do konca, a aj keby nakoniec mali navrch oni, tak aspon mozno dosiahnem toho ze porozmyslaju ci neupravia vnutorne postupy. Hovorim, v inej firme mi to stornovali non-problemo.
A co v takej situacii, ked nejaky vtipalek urobi objednavku na Tvoje meno, Tiktak, a ty by si to mal zaplatit? Do urciteho casu by sa mala objednavka vzdy dat zrusit..

/Radsej zaplatim 5litrov ako 250sk, ale budem si za svojim stat/
Delej si co chces, osobne si myslim, ze se na to prodejce taky vykasle, honit te za 250,- korun, podavat zalobu atd atd,

nicmene, tvoje logika je dost pokrivena, a verim, ze byt s tvou logikou na miste prodejce, tak by ses po*ral vzteky, ze si nekdo dovolil, te takhle oje*at...

A znovu opakuji, pokud si jdu nekam neco koupit, tak musim pocitat s tim, ze jak ja prijimam urcite smluvni ustanoveni (tedy prava i povinnosti) a stejne tak i prodejce.

Samozrejme ze v dnesni dobe jsou obchody nebo firmy, ktere vyuzivaji neznalosti nebo neodbornosti "nakupujicich", ale v tvem pripade jsi vedel kam jdes, co za jakou cenu kupujes, a ze pokud si to objednas, si za urcitych podminek, ktere asi firma dodrzela, povinen vec prevzit...

A znovu opakuju, vedel jsi, do ceho jdes, odsouhlasil jsi ustne nebo konkludentne smlouvu a ted jsis to rozmyslel, a posilas spinu na prodejce, ze je drahej a ma "divny" smluvni podminky (ktery jsi znal), to myslim slusne receno, neni po strance svedomi (alespon meho) zrovna v poradku a svatej rozhodne nejsem...
muj nazor, delej jak myslis...