Na tom som prisiel tak, ze mi Opera permanentne kesovala dynamicku (PHP) stranku, a potom sa raz uzivatel videl ako prihlaseny, raz ako neprihlaseny a nevedel, co robit - proste mu to robilo kraviny.Původně odeslal howard
Za boha som nevedel dojst nato, preco mi to blbne. Az z Jezevcom sme zistili, ze Opera na standardne nastavenie veselo ignoruje Headers posielane zo servera. Tak som to musel obchadzat meta tagmi, ktorymi som nastavoval, aby sa stranka necacheovala. Tych tagov je niekolko druhov a fungoval jediny -> kompletne necacheovanie stranky (tzn. na kazde zobrazenie sa cela nacita odznova)
Nikdo tu nehovoril o popupoch (mimo ine ich neznasam).
Mna nezaujima, ake percento ludi ich dokaze dodrziavat/dodrziava. To, aka je situacia, je smutne, ale hneva ma, ked na to ludia, co robia stranky, kaslu, najma z dovodov, ktore si napisal nizsiePůvodně odeslal howard
![]()
Nehadam sa. Tiez momentalne primarne robim stranky vo FF, potom odladujem pre IE a Operu. Nic menej ale Mozilla/Firefox v sucasnej dobe ako jediny browser plne dodrzuje standardy. Svoje muchy samozrejme ma. Tak, ako kazdy iny browser.Původně odeslal howard
Ja ta kritizujem prave za tvoje nazoryPůvodně odeslal howard
![]()
Nevkladaj mi do ust to, co som nepovedal. Nikde som nepovedal, ze si operu programoval a velmi dobre to viem...
Vidim ale, ze vsade propagujes Operu nad ostatne browsery. Je to kvoli tomu, ze s nou mas dobre skusenosti. Nehadam sa. Poukazujem ale na to, ze Firefox je lepsi. Preto, lebo je zadarmo a nema minimalne dva dost zavazne BUGy, ktore ma Opera(uznavam, ze moze mat ine.... tak isto vychadzam len z vlastnej skusenosti)