Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 39 z 39

Téma: siemens c55 se vypina pri GPRSovani

Standardní

Asi sem ten mobil prechvalil, ale po case zjistuji, ze je to porad na prd. Proste stahnu 30 mega a buch, ten kram se vypne.
    Myslite si, ze by mohlo pomoci upgrade firmware? A lze to vubec?
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Senior Member Avatar uživatele Fleak
    Věk
    37
    Vliv
    290

Standardní

kamos ma MT 50 a tohle vypinani resi tak ze kdyz neco stahuje tak rychlost omezi na 4 kB/s a telefon se prej nikdy nevypnul
    AMD A64 3200+ Venice @ 2,7 GHz 1,575 V (TCaseMax 53°) + AC FREEZER 64 Pro | DFI nF4 ultra Infinity | PQI 2 x 512 MB RAM | Sapphire X1900 GT 256 MB no/OC | Seagate 7200.10 320 GB SATA II + Maxtor DiamondMax 10 250 GB PATA | Samsung SH-S182M | Fortron 400W - PNF | Logitech MX510 + Steelpad QcK | Sennheiser 212 PRO & Hercules XPS 2.100

Standardní

ja som si vypol polozky v servisnom menu (Siemens M50) a uz x mesiacov sa mi nevypol, je permanentne v nabijacke...
    Markoff
    Dennik z Ciny a jemu predchadzajuci trip po Azii 2010-2011

Standardní

Citace Původně odeslal Markoff
    ja som si vypol polozky v servisnom menu (Siemens M50) a uz x mesiacov sa mi nevypol, je permanentne v nabijacke...
    A zahřívá se ti když ho furt dobíjíš a stahuješ? Já mam podezření, zda to neni jeden z důvodů, proč se mi vypne, má v sobě přece měřák teploty, ne? Asi si na něj dam větrák ...a o tom přece tohle fórum je, ne?

EDIT:
    Kram jeden pitomej.
    Prestoze bylo zapnuty nabijeni, tak se nedobijel a ukazatel ukazoval skoro prazdno a blikal.
    Vypnul sem dobijeni a ukazatel naskocil do 3/4.
    Zapnul jsem nabijeni a ukazatel zase blika.
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

ja teda nevim. ja se na ten foun nedivam. obcas kdyz kouknu, tak trebas blika baterka ale to neresim. vypne se mi opravdu jen tehdy, kdyz stahuju vetsi objem dat naraz a to tim, ze vybiju baterii. jinak ho neodpojuju od usb kabelu a pocitac nevypinam. a zadny problem.
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

Dnes jsem stahnul 100MB s omezenou rychlosti 4 kB/s a mobil se nevypnul. Ze by?
    Aspon se da pri tom jeste i trochu surfovat.
    Nevyhodou je, ze uz takhle pomale pripojeni jeste zpomalovat.

Věk
    37
    Vliv
    290

Standardní

Citace Původně odeslal howard
    Dnes jsem stahnul 100MB s omezenou rychlosti 4 kB/s a mobil se nevypnul. Ze by?
    Aspon se da pri tom jeste i trochu surfovat.
    Nevyhodou je, ze uz takhle pomale pripojeni jeste zpomalovat.
    jak jsem psal kamos to takhle provozuje a nema absolutne zadny problemy s vypinani.Jedinej velkem problem je ze to uz je fakt pomaly.
    AMD A64 3200+ Venice @ 2,7 GHz 1,575 V (TCaseMax 53°) + AC FREEZER 64 Pro | DFI nF4 ultra Infinity | PQI 2 x 512 MB RAM | Sapphire X1900 GT 256 MB no/OC | Seagate 7200.10 320 GB SATA II + Maxtor DiamondMax 10 250 GB PATA | Samsung SH-S182M | Fortron 400W - PNF | Logitech MX510 + Steelpad QcK | Sennheiser 212 PRO & Hercules XPS 2.100

Standardní

Hmm, jeste zkusim 4,5 kB/s az bude co stahovat.

EDIT: Tak sem pri tom 4 kB/s stahovani zacal stahovat jeste v opere a po 5 minutach BUM....a vypnul se....mrcha ...jedna.

Standardní blikající ukazatel baterky

Já jsem se myslím dočetl v návodu, že vhodné teplotní podmínky pro nabíjení jsou 5-40 stupňů C. Mimo tento rozsah se po připojení nabíječky ukazatel rozbliká a nabíjení neprobíhá. Takže to souvisí s přehříváním. Baterka se přehřeje a nabíjení se utne.
    (V charge monitoru máte údaje o teplotě, ale nevím jak to přepočítat na st. Celsia; existuje patch na zobrazení teploty baterky na displej).

Leda zkusit přidělat nějakej pasiv nebo větrák na baterku
    still breath-holding: MSI KT600 LSR | Duron Applebred 1,6@2 GHz (200x10) | 512M DDR400 | JW Radeon8500LE | Samsung H321KJ | LG-GSA4163B | Teac W540E | SBLive5.1 | Fortron 300W FSP300-60PN(PF) | AOC 7A+

Vliv
    357

Standardní

no chladit baterku jsem take zkousel. eee. spis cely telefon ohriva vysilaci cast.

jo a pokud se to charge menu od dob c35 nezmenilo ( jako, ze nezmenilo ) tak ta teplota tam je normalne ve stupnich celsia

Standardní

Dekuji. Konecne vim, co znamena to blikani ukazatele baterky.

No at toto je pricina vypinani, nebo neni, vim alespon, ze neco neni v poradku. Chladit to muzu, ted je zima, tak to vystrcim ven z wokna no a vetraceq na to pridelat taky muzu, ale ja to nebudu moc hrotit, proste kdyz se to vypne, tak to zapnu, copa se s tim budu s**t.

Vliv
    357

Standardní

no strkat ven z okna bych to nedoporucoval. nezapominej na kondenzaci pary

jinak s tim blikanim prazne baterky. jo to znam. cas od casu jsem si toho vsiml, ale zadny vliv na dalsi praci to nemelo ( telefon se mi vypinal minimalne - max jednou tydne, spis mene - a to to mam zaple nonstop ).

Standardní

Prekonal jsem svuj rekord. Na fakture mam stazeno 1,5 GB dat.
    Mel jste nekdo vic?

Věk
    37
    Vliv
    290

Standardní

Citace Původně odeslal howard
    Prekonal jsem svuj rekord. Na fakture mam stazeno 1,5 GB dat.
    Mel jste nekdo vic?
    2.9 GB

stahoval jsem i filmy

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání