Citace Původně odeslal Prokop
Citace Původně odeslal TimeLord
Citace Původně odeslal Prokop
jak uz napsano je to obslehly.. proste TT uz neumi vymyslet nic svyho..
ja mel moznost porovnat svyho wavemastera a TT a rozhodne je coolermaster co se tyce zpracovani mnohem dal!
Hej ? a cim prosim ta ?
inas maslo na hlavach maju potom asi vsetci vyrobcovia dektopovych skriniek lebo to obslahli od IBM a co sa tyka midi a towerov tak vsetci si to dovolili okopirovat od HP a Compaqu hehe.
tsunami a wavemaster su odlisnejsie ako miditowery od eurocase a kme.
Alebo ked niekto spravi auto so 4 kolesami tak iny uz musi s 5 a dalsi so 6 ?
nehodnot neco co jsi nikdy nevidel... thermaltake je kopie! a jeste k tomu spatna

ad kvalita-- u hlinikovyho kejsu dvirka z plastu? dobry na pobliti..
Wavemaster je komplet z hliniku dokonce i tlacitko je hlinikovy nemluve o vychytavce s vystupama USB apod..

takze tak :P
Strelil si teraz pekne vedla, tsunami ma hlinikove dvierka
a co sa tyka vnutrajsku tak su uplne ine. jedine co ma coolermaster lepsie je moznost vytiahnutia celej dosky aj s plechom co ale prezijem. Co sa tyka toho spracovania vychytaneho vystupu USB tak kludne tie 4 sroby okolo na svojej tsunami ozeliem a nebudu mi chybat ani prakticky ani esteticky. Este by si mohol argumentovat ze 80mm vetraky vpredu a vzadu su jednoznacne lepsie ako 120mm. A co sa tyka prednych dvierok tak jedine spolocne co maju je ta vlnovka. Ani ta ale nie je rovnaka, skus sa pozriet blizsie a mozno si vsimnes ze u TT sa otvara na opacnu stranu, dvierka su po celej vyske a na pravej strane maju taky zahyb za ktory to mozes chytit pri otvarani Tiez sposob vkladania mechanik a diskov je rieseny uplne totozne, TT ma dvojite dvierka, CM len jedny. Takisto ocenujem zakryte tlacitka ktore sa daju uzamknut pred volne pristupnymi.
Sumar je podla mna ze ze jedina spolocna vec je ta vlnovka ale aspon toto mi mozes verit ze vlnovka sa vyskytuje aj na inych miestach v prirode ako na skrinke od coolermastera. A keby TT aj vychadzalo z wavemastera ako ze nevychadza, tak to nie je napodobenina ale vylepsenie

cheers