Citace Původně odeslal Rob
Citace Původně odeslal Vlask
Citace Původně odeslal tiktak
Tak kdo mate znamy techniky ve velkoobchodech?

jen tak pro informaci -

Damello Praha, maj A0, B0 pry jeste vubec nemeli.
Damello Hradec - "to jsou ty s tim mensim jadrem, ty mame dva posledni, co to je to A0 a B0?"

Monima - B0 prej vubec mit nebudou, jelikoz se do CR pry vubec nedostane (moc chytrej "prodavac")

Extrapoint - maj T-bredy, ale rozlisit jadro prej neumej.

takze - kdo mi prinese B0 ve verzi 1700+ nebo 1800+ ma u mne flasku a 500,- proti cene navic, jelikoz jsem ho zatim nenasel...

Tak kde si ho drake prosimte koupil...
Jak jsem uz nekde rekl, mne osobne dorazil z Levi v Brne, sef jeste v patek objednal dalsi na sklad a prisel v dneska (pondeli) a opet revize B0 - oba jsou neboxovane. Ten prvni jede zatim bez navyseni napeti na 1825Mhz - 12.5x146Mhz, ale 1900Mhz mu uz dela problemy a chce to navysit voltaz - s 1.7V to nejelo a vic jsem mu zatim nedaval. Kazdopadne sem si pujcil i ten kousek co dorazil dneska a otestuju si ho.
z Levi se da zbozi vypujcit na Zapujcni list jako v Autocontu nebo tam pracujes
Ne v Levi si opravdu procesor zapujcit nemuzes , teda mozna jestli delas tak jo
Kazdopadne ja v Levi nedelam, ale delam v jednom malym obchode, kde jak sem rikal T-bredy prisly a tim padem sem si je mohl na vecer pucit.

Ten druhej co prisel je sice o trochu lepsi - jede cca 1850Mhz bez zvysovani napeti, s navysenim na 1.7V to jede 1900Mhz ale vys to moc nechce a zatim dal navysovat nechci.