7-Zip samozrejme nevie balit do RAR lebo je to komercny format do ktoreho nevie balit ziadny iny program ako RAR, vie ale rozbalit prakticky vsetko a podporuje balenie do 7-Zip, Zip a Tar, 7-zip ma ale beztak najlepsiu kompresiu a uz podporuje rozbalovanie z neho (a dokonca aj balenie don) dost programov
inak su v nom robene napr. instalacky NSIS ktore ppuzivaju tiez 7-Zip kompresiu
solidne archivy neviem co presne myslis, vsak to je akurat lepsia kompresia kedy su pokope zbalene veci a nejdu rozbalit jednotlivo - 7-Zip ma vlastnu kompresiu lepsiu aj bez tohto, recovery zatial nema, planuje sa v najblizsich mesiacoch
a ad commandline, existuje aj CMD verzia priamo v instalacke ale myslim ze aj zvlast je specializovana ina CMD verzia ktora sa nevola presne 7-Zip, su tam dost velke moznosti, ale ja pouzivam GUI, treba si precitat forum, tam sa prebera kopec veci...
samozrejme nema tolko funkcii a moznosti ako WinRAR ale uvedomte si, ze je to legalny free open source, tak porovnavajte jablka s jablkami a hrusky s hruskami ked porovnavate drahe komerne a open source zdarma...

Odpověď s citací