Mate nekdo zkusenosti s timhle HDD chladicem - ztisovatelem?
Premyslim o necem, co by dobre ztisilo HDD a zaroven by ho to i chladilo...
Nebo existuje neco podobneho, ucinneho a levnejsiho?![]()
Mate nekdo zkusenosti s timhle HDD chladicem - ztisovatelem?
Premyslim o necem, co by dobre ztisilo HDD a zaroven by ho to i chladilo...
Nebo existuje neco podobneho, ucinneho a levnejsiho?![]()
Love 'murican gas-guzzlers...
Chevrolet Camaro '79, 5L V8
Chevrolet Tahoe '01, 5.3L V8
Chevrolet Camaro '01, 3.8L V6
chevroletcamaro.cz - Unleashed Fuel Only
"obycejnej" hlinikovej suplik, mam ho asi rok a pul, cena kolem 600,-, delaj v provedeni bez vetrcku, s jednim a snad i dvema, mam v nem Barracudu IV (ktera je teda nehlucna i tak) nicmene i tak je hluk nizzsi a teplota kolem 34C (mam provedeni s 1 vetrackem)Původně odeslal NightKing
zalman bude asi jeste lip chladit a po strance ztiseni nevim, nemel jsem ho v ruce
Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret
"asi jeste lip" je dost spekulativni hodnoceni
...ale my nebude o nic lepsi. Pac je ten Zalman bez vetracku, tak bude zaviset na prutoku vzduchu v case - kdyz bude maly, tak i chladici vykony budou - male
Kdzy bude alespon nejaky, tak tipuji 10C dolu![]()
V podstate mi nejde ani tak o chlazeni, mam Barracudu IV a ta je sama o sobe docela studena, hlavne me stve vrneni a hluk pri seekovani. Zajimalo by me jak si asi ten Zalman stoji v odstraneni otresu apod.
Love 'murican gas-guzzlers...
Chevrolet Camaro '79, 5L V8
Chevrolet Tahoe '01, 5.3L V8
Chevrolet Camaro '01, 3.8L V6
chevroletcamaro.cz - Unleashed Fuel Only
Hehmuzu rict ze ten zalman hezky vypada, ale temer vubec nechladi
mel jsem nejaky dve barracudy 160gb sata a dost nechutne topily, ale opravdu dost, speed fan ukazoval neco pres 60stupnu, no proste na disku jsem neudrzel prst, a i presto ze na nich byl tenhle zalman (zm-2hc2). Az co mi pomohlo bylo umistit pred ty heat pipe 80mm vetrak na 5V, pak sla teplota hodne dolu ..ted mam nove wd caviar se a u tech je teplota ok... nevim jestli ty barracudy nebyly nejak vadne..nebo jestli to nebylo tim ze jsem je mel nad sebou a v raidu..!? kdo vi
...co sa tyka znizenia hluku, tak je na tom velmi slusne. mam ho a som s nim spokojny. hlavicky pri seeku je sotva pocut...Původně odeslal NightKing
...mam 120gb ibm. teplota po osadeni minus 1-2 stupne, ale treba brat do uvahy, ze po montazi disku na gumene stlpiky (su sucastou toho zalmana) disk odizolujes od bedne, takze predsa len nieco uchladi...
tu je recenzia:
http://www.svethardware.cz/art_doc-C...800788CB1.html
...better to reign in hell, than serve in heaven... [john milton - paradise lost]
hraj or die anywhere and always GL & HF
Primarne slouzi ke snizeni hluku samozrejme, jako chladic moc nefunguje pokud neni pruvan.
Jako ztisovatko je Silentamaxx HDD lepsi, ale Zalmana mam v druhym kompu a za ty prachy svoji praci odvede dobre.
There is nothin' fair in this world
There is nothin' safe in this world
And there's nothin' sure in this world
And there's nothin' pure in this world
Look for something left in this world
no samozrejme ze to neni chladicja mam disk (DM10 200gb sata) vrazeny v http://www.nexustek.nl/disktwin.htm nejak za 3 stovky a je to fajn
vibracie/hlavicky o moc lepsie a kedze mam dobru skrinku tak teplota nie je problem (35~)
Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)