a já jsem si myslel že ty ovladače jsou jen pro audigy a livky, nebo že bych se pletl? jak to tedy je? Ja tedkom zkousím ruzny ovladace pro tu moji zvukovku CMI 8738, nekolik verzi a nektery maji svy plus i minus, treba s jednejma mi hraje u TV karty 4 repraky, jak zadni tak tedy i predni, ale hodne v nich lupe zvuk, treba kdyz spoustim film tak to tak 3 lupne a kdyz taky zesilim repraky tak je vnich slyset takovej ten nelibej zvuk. No a kdyz zas nahraji jinou verzi tu kterou doporucuje M-shit pri automaticky aktualizaci, tak mi zmizi to lupani, to je opravdu pekny, ale zese mi prestanou hrat zadni repraky pri poslechu z TV karty. Maj na hovno udelany ovladace, jinak je to docela fajn karta za ty penize. Je teda i docela dost naročná na hardware, mam ještě jeden kompl, v ní sem ji dal a spustil MP3 využití procesoru 433@541 kolíšá od 18-36% což bych řekl docela dost, jen tak na zkoušku jsem ji vymněnil za starou ISA ESS 1868 pustím MP3 a procesor nebyl využit nad 10% nikdy. se to pohybovalo tak od 7-10%. Zajímavé že? to Morph jinak určitě jsem ti to mohl říct z očí do očí, ale takhle se to doví více lidí, třeba májí ostatní podobné problémy jako ty, víš?