Nevím,jestli to napíšu do správné sekce,ale snad jo.Mám sestavu starou asi 9 měsíců všechno fungovalo bez problémů,ale poslední dobou se počítač zpomalil,bootoval za 90 sekund,bylo znát jak ztrácí výkon... Tak jsem zfotmátoval HDD a naistaloval opět ten samý operační systém (WIN XP SP1).
Nainstaloval jsem antivirák,firewall,ovladače,všechno bylo v pohodě a pak jsem chtěl nahrát NHL 2005,seklo se mi to při instalaci,tak jsem to nainstaloval na podruhé a teď se mi to sekne a nebo restartuje,když se mi načítá zápas. Stejný problém mám i s hrou GTA:vice city,také mi nešla nainstalovat na poprvé,pak se to ale naistalovalo,ale buď to po chvíli hraní zamrzne a nebo se restartuje počítač. Problém bych viděl někde v práci s CD mechanikama.
Na první kšandě mám HDD WD 80 GB a DVD SONY CD-RW CRX320E a na druhé kšandě ASUS CD-5520/A. DMA je u obouch mechanik zaplé,stejně tak i u HDD (UDMA 2 u CD-romek a UDMA 5 u HDD).
odinstalovaval jsem obě CD-romky,pak jsem odinstaloval i vše na řadiči IDE ATA/ATAPI a nic mi nepomohlo. Nemáte někdo nějaký nápad co s tím?
PSřed formátováním a instalací obě hry v pohodě fungovaly na nezměněné hardwarové konfiguraci.