Citace Původně odeslal Xima
...jinak co se tyka posouvani obrazu, prijde mi to malinko normalni... obraz je pri kazdym zapnuti roztahlej trochu jinak (a postupem zahrivani se roztahne zase trochu jinak) takze serizovani obrazu na miru je kazdodenni cinnosti...
To ze je obraz u studeneho monitoru posunuty je normalni, ale po zahrati se ma srovnat do podoby, jakou jsi si nastavil pri predchozim zahrati. Monitor, ktery se po kazdem zapnuti musi znova seridit patri do srotu a ne na stul.

2CibraeniX: Softcom ma na prodejnach, a tusim ze i na webu, uvedeny seznamy zbozi, ktere se nereklamuje u nich (nemusi se reklamovat u nich). Nevim sice jak moc mas ten roh ujety, ale u monitoru za 13k bych nadaval i na sebemensi vady. Jestli umis anglicky, tak se obrat s tim problemem primo na vyrobce - presne mu popis tu deformaci rohu (zmer to) - jen vyrobce ti nejlip rekne, jaka vada je jeste "normalni" a ktera se uz bere jako zavada.
IMHO, jestli na tebe bude ceske zastoupeni IIyamy kaslat, tak monitor reklamuj primo v Softcomu, at si uziji primo oni