Výsledky 1 až 9 z 9

Téma: Chenbro Gaming Bomb z CC od EC. Vyplatí se, znáte, máte?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member
    Vliv
    298

Standardní Chenbro Gaming Bomb z CC od EC. Vyplatí se, znáte, máte?

Ahoj, při brouzdání a hledání nového kejsu, aneb představuju si něco kompaktnějšího než je můj stávající bigtower a nechci si dávat práci s tuningem, jsem na stránkách czechcomputeru objevil toto:

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=27314
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=27315
    (cena 1200,- včetně 300w zdroje)

Oba kejsy vypadají naprosto jako Chenbro Gaming Bomb (http://www.chenbro.com.tw/Chenbro_Sp...gamingbomb.jsp), ale prý jsou od Eurocase. Na jejich stránkách o nich není ani zmínka a to ani v produktech. Takže specifikace jsou velkou neznámou. Tak se ptám, znáte je někdo, máte je někdo, jaké jsou zkušnosti, mám do jednoho z nich jít, nebo ne.. jaký je rozdíl mezi originálem a tímto od EC a hlavně jak to vypadá bez tech záslepek, když tam dám mechaniky, nebude to hnus? dík

Standardní

mno aby to EC nemelo moc slaby plechy/aby se to nekroutilo/ a ten 300 W ec zdroj pro tu tvoji sestavu nevim nevim. obecne zdroje od ec sou pekny shity. ja bych to toho nesel potom co sem se zvykl na kvalitni casy/chieftec a ted casetek/ tak bych do obyc casu nesel a koupil si poradnej case
    i5 2500K @ 4ghz 1,18V ,GELID Solution Tranquillo,ASUS P6P67-M-PRO,Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 1600 XMP,GIGABYTE GTX 560 Ultra Durable OC 1GB

Senior Member
    Vliv
    298

Standardní

Citace Původně odeslal Voky
    mno aby to EC nemelo moc slaby plechy/aby se to nekroutilo/ a ten 300 W ec zdroj pro tu tvoji sestavu nevim nevim. obecne zdroje od ec sou pekny shity. ja bych to toho nesel potom co sem se zvykl na kvalitni casy/chieftec a ted casetek/ tak bych do obyc casu nesel a koupil si poradnej case
    mno, nejdriv to pojedu okouknout, snad bude v cc vystaveny. jelikoz jsem k nemu nasel detaily na ec webu, vypada to celkem ok., hlavne hmostnostne je jenom o kilo tezsi. taky neni bezsroubkovy, ale to mi prilis neva. jen mam starost s temi vetraky. sice super 6 pozic, ale radsi bych 80x80, pac ty se daji sehnat vsude a hlavne levne. ale 70x70 fakt nevim kde aby byla cena max do 100,-
    a pak jeste zda oranz nebo bilej..

Junior Member
    |||Kutná Hora (sometimes weekend), Praha 8 (week)
    Věk
    41
    Vliv
    267

Standardní

mno nechci te trapit , ale orig. chenbro ma vnitrek ponekud lepe vyresenej ... a pokud se kouknes a cenu!!!
    edit. koukam ze je to i s bocnici s plexi ... i kdyz pravda bez zdroje
    edit2. ja vedel ze jsem an neco zapomnel http://www.caseking.de/shop/catalog/...oducts_id=1458

Senior Member
    Vliv
    298

Standardní

2dwori:
    * dik za info, maj to tam huste. hlavne cenove.
    * original a toto od ec jsem zkoukl. rozdily celkem znam.
    * mno jo, ale bilej resp. stribrnej tam nemaj a ten chci.
    * jeste mrknu na jine eshopy. nekdo vozil z mindfactory, atd. taky ten origos ma pozice na 80x80 vetraky coz je super, protoze 70x70 do eurocase nesezenu moc dobre a kdyz tak draze a 6ks:(
    *co se mi na chenbru moc nelibi je ta bocnice, to je hnus. bud bych bral obyc nebo by si ji upravil..
    * to zda je se zdrojem, nebo bez je mi jedno.

Junior Member
    |||Kutná Hora (sometimes weekend), Praha 8 (week)
    Věk
    41
    Vliv
    267

Standardní

_no ja na to chenbro na casekingu koukal cca pred mesicem a to stalo jeste tech 49euro, coz zase jako ne ee
    _co se tyce fanu, tak myslim ze gut ... dopredu 80,92fan a dozadu 80,92,120fan ... coz si myslim je solidni ...
    _original je oproti ec kulatejsi, je screwless, az na bocnice teda
    _stribrnou tam opravdu nemaj no
    _jinak z casekingu "vozi" nugget, tak treba by se slo domluvit na klasickou bocnici
    ps. neni zac

Senior Member
    Vliv
    298

Standardní

jj, koukal jsem do bazarku, kdo odkud vozi, to je v poho. presne tak, zkusim jim napsat, zda by to slo dat dohromady nejak podle moji predstavy, coz je stribrny kejs bez vyrezane bocnice, to je s normalni. akorat doufam, ze budou akceptovat anglictinu, pac nemecky umim ni moc.

jj. origos je mnohem lepsi. dal bych za nej do tech 50euro.. to jeste jo. zdroj mam, fany se dokoupi a bocnice not-screwless poresim zakoupenim screwless sroubku..

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání