Zde odpověď na můj problém z http://www.spotrebitel.cz/
Pro ty kdo budou řešit podobnou situaci jistě drahocenná rada
---------------------------------------------------------------------
mechanicke poskozeni
Dobrý den, může mi prodejce vrátit věc po 4 dnech z reklamace s argumentem,že mu dodavatel zboží nevzal, kvůli (jasně viditelnému), mechanickému poškození? Teď mi chce prodejce naúčtovat 400kč za neoprávněnou reklamaci a věc vrátit bez opravy. Dle mého názoru, viditelné mechanické poškození,má odhalit přebírající technik a věc nepřevzít do reklamačního řízení. Zatím jsem reklamované zboží nevyzvedl a trvám na řádné reklamaci. Prodejce mě však ignoruje,co byste mi doporučili udělat?

12.10.2004 NN

* V případě sporů je jediným řešením soud
Na úvod je nutné poznamenat, že skutečnost, že dodavatel není ochoten zboží k reklamaci přijmout, není v žádném případě argumentem, který by opravňoval prodávajícího reklamaci odmítnout. Odpovědný za vady věci je totiž výlučně prodávající, nikoliv výrobce, dodavatel, dovozce či jeho zástupce. V případě, že se způsobem vyřízení reklamace nesouhlasíte, nezbývá, než se pokusit dohodnout s prodávajícím na dalším postupu (například na tom, že bude vypracován znalecký posudek konkrétním znalcem a ten bude prodávající považovat za směrodatný k případnému přehodnocení závěrů reklamace). Pokud se však nepodaří na žádném postupu dohodnout (pokud možno písemnou formou), a to ani po kontaktování vedení společnosti prodávajícího, je jediným řešením obrátit se na soud.

18.10.2004 Kateřina Bohunková
--------------------------------------------------------