No, tak už je to pod proudem trošku jsem se obával, jestli k tomu sednou ty černé mechaiky, ale výsledek hodně předčil má očekávání. Koupil jsem dvě Akasy 80mm - jeden čirý s LED a jeden s čirou základnou a modrými lopatkami (středem) - ten s modrými lopatkami je úplně super, ale ten celočirý zklamal. Měl totiž jen dvě LEDky, navíc byly v rotoru (uprostřed v tom točícím) a úplně psycho blikaly... tak jsem je vyndal a udělal posdvícení ze stran, jenže při zpětné kompletaci jsem zrušil jedno ze dvou ložisek a větrák je na... dneska příjde ještě tichý Arctic Cooling s teplotním čidlem, plexi + blue led - do zdroje.. takhle to zní asi dost přeplácaně, ale právě se snažím udělat poměrně sladěnou nepřeplácanou sestavu, takže spoustu věcí, co jsem teoreticky zamýšlel, jsem tam nakonec nedal. Už teď (60%) to vypadá docela dobře, jen digitál je teď zrovna u kámoše někde u moře.

Rád bych se zeptal - neví někdo podrobnosti o laseru v cd-romkách? já jsem teď ještě více předělal cd-rom než bylo na fotkách a jak je odkrytý celý prostor stropu, tak se bojím, když třeba nakukuju na vnitřnosti zezadu mechaniky za provozu, jestli nemám šanci dostávat "sado" (negativně působící faktory) na můj zrak ? navíc je to tam umocněno 3000 mcd LED - to jsem se bál, aby to nekolidovalo se spektrem laseru, ale mechanika čte v pohodě. Prosím nevíte někdo něco bližšího o tom laseru?