Citace Původně odeslal Keyoke
Citace Původně odeslal flash
Citace Původně odeslal Pinďoureček
Ahoj.

Dneska jsem instaloval 3 kompy. Nahodil jsem ne ně Windows XP SP2. Udělal internet připojení, ale na všech mi modem po připojení jede jen 33k a ani při napsání www adresy se stránky nenačtou.

Jedná se o nějakej Conexant SFHI 56k,
PCI nebo tak nějak. Ovladače si tam natáhli Windows XP jako nějakej SOFT.V92 modem.

Zkoušel jsem najít nějaký jiný ovladače, ale neúspěšně.

Znám dva lidi, co mají stejný problém a jiný modem a do teďka to taky nevyřešili.

S Windows XP SP1 to jede bez problému, ale já tam potřebuju mít SP2.

Díky za každou radu

EDIT: Sestřelil jsem firewall i centrum zabezpečení, ale problém zůstává
Zvláštní, tenhle problém měli Inporte modemy od Microcomu. Oni měli na instalačním CD (ani win xp ho nenainstalovali ) pouze V92 ovladače. Na lajnách telecomu ovšem korektně funguje pouze V90!!! Stačilo ze stránek Microcomu stáhnout starší ovladač (V90) a vše bylo jak má být.
Dneska jsem instaloval u kamosky XP SP2 a s Inporte Microcom modemem zadny problem s dodanymi ovladaci na CD. Sosal jsem teda jen par veci (na modemu utrpeni, uz jsme odvyknul), ale jelo to v pohode a bez nejakych omezeni na 33 kbps.
Možná máš jinou verzi instalačního CD, já nevím jak dlouho a v kolika revizích sem tyhle modemy přišli.
Důležité je jaký využívají protokol ovladače. V92 v ČR nee, V90 ano.
V případě Pinďourečka možná pomůže stáhnout generic Conexant SFHI 56k V90 driver a bude mít klid.