Takze sorry za muj totalne OT dotaz, samozrejme, ze jsem se nepokousel asi pul hodiny neco kloudnyho najit jak tady (nenasel), tak tady v bazaru (nasel 4 mesice starej inzerat o prodeji takovejhle dvou vetraku ze slovenska, z cehoz jsem se a) o nich hodne dozvedel, b) je mi to platny jak mrtvymu zimnik, v googlu (nasel, ale vetsinou jen odkazy na ruzny pretaktovany sestavy, pripadne odkazy na kompletni chladice od Coolermastera, ve svejch oblibenejch dodavatelskejch obchodech (nenasel, asi je hned zmenim, jelikoz nevedou zbozi, co se vali na kazdym kroku vsude jinde a ja se pak ne nej musim takhle potupne ptatPůvodně odeslal Commander
)
Protoze jsem vycerpal dost moznosti, ktere jako vzdy, nez se zeptam tady pouzivam a skutecne jsem kloudnyho nic nenasel, dovolil jsem si tady (proboha jak jsem jen mohl)si zadat dotaz, ze by mne nekdo nasmeroval na spravnej obchod a znacku, komu neco takovyho proslo rukama...
Takze ponizene se omlouvam, za to, ze jsem si dovolil vyuzit fora k dotazu, na kterej jsem neprisel jinde po docela usilovnym hledani, k tomu priserne hroznymu dotazu (nebot 80 a 92mm vetraky s plynulou regulaci naprosto uplne vsichni znaji a maji a jeste o tom chci jako prosty uzivatel diskutovat s modem, ktery navic linky na muj dotaz urcite zna, ale jen mne vychovne nechce radu poskytnout, abych dalsi 3 hodiny trenoval googla a nic z nej nevypadlo...![]()
Ku*wa myslim, ze se tu docela rozmohlo jakesi elitarstvi, pokud je tenhle web opravdu tak specializovanej a dotazy meho typu jsou ihned napadany, pak to tady alespon ja muzu skutecne zabalit, protoze to dle myho dost odporuje podstate diskuzniho fora.
A znova opakuju, ze muj dotaz se mi nezda jako zrovna beznej a tady opakovanej, uz jen z toho duvodu, ze mi zatim nebyl na nej nikdo schopnej odpovedet...
Tot konec meho narku, opravdu se uz v zivote na nic tak hloupyho nezeptam, abych nezatezoval podstatu fora (kdyz se muze v Mise zvanit v x strankovejch dredech treba o zenskejch), to jsem samozrejme myslel jen jako priklad i ja se rad na nejaky Maulovi fotky podivam...![]()
Sorry za muj OT tady ve Chladicich, ale pristup nekterych "vseznalcu" mne dost rozladil...