Výsledky 1 až 18 z 18

Téma: Multifunkční panel Enermax A5

Standardní Multifunkční panel Enermax A5

Má někdo z Vás tento panel ?
    http://www.dvhardware.net/modules.ph...wcontent&id=30
    Chci se zeptat na pocity a zkušenosti?

Bulharský mafián mince Avatar uživatele Zilla
    Vliv
    301

Standardní Re: Multifunkční panel Enermax A5

Citace Původně odeslal Frontier
    Má někdo z Vás tento panel ?
    http://www.dvhardware.net/modules.ph...wcontent&id=30
    Chci se zeptat na pocity a zkušenosti?
    Ja ho mam ve stribrne verzi. Prvni kousek mi asi po 2 mesicich zacal blnout, na jednom portaku se nedalo plynule regulovat, ale po reklamaci a vymene je vse OK. Jedinou nevyhodu vidim v tom, ze obcas mi pri cold bootu zacne pipat monitoring otacek, ackoliv je na te vetvi vetrak s ccs 1200 ot/min. Asi po 10 sekundach si to ale uvedomi svoji blbost a prestane...
    Stipendium peccati mors est
    Si peccasse negamus, fallimur, et nulla est in nobis veritas

Přesto, že bouře nad jezerem věští blízkost konce, pohyb nebes je plný síly!

Standardní

Mám ho taky (v černý)a po zapnutí compu mi ječí protože má ještě malé otáčky na CPU fan,je to větev 1A.Zhruba po pěti sek. to taky přestane až otáčky stoupnou ale docela mě to štve!
    Další věc co mě vadí...mám jedno čidlo na pasivu CPU a tam to ukazuje menší teplotu asi o 12 stupňů míň než samotný procesor,druhý mám na chipsetu a tam je to v pohodě.
    Jinak ale spokojenost.

Vliv
    301

Standardní

Mám ho taky (v černý)a po zapnutí compu mi ječí protože má ještě malé otáčky na CPU fan,je to větev 1A.Zhruba po pěti sek. to taky přestane až otáčky stoupnou ale docela mě to štve!
    Další věc co mě vadí...mám jedno čidlo na pasivu CPU a tam to ukazuje menší teplotu asi o 12 stupňů míň než samotný procesor,druhý mám na chipsetu a tam je to v pohodě.
    Jinak ale spokojenost.
    Takze to jeceni mame oba spolecne, ja to mam zase na vetvi 2A, ale nestava se to uplne pokazde.
    Teplota na pasivu od chladice CPU je vporadku, prece jen to cidlo v socketu je jadru procesoru mnohem bliz, pasiv nebude nikdy tak teplej jako samotenej procesor. Pak uz jen zalezi na tom, jak je ten chladic udelanej, treba ten muj ma takovej tvar, ze rozdil teplot z cidla v socketu a na pasivu je jen par stupinku.
    Taky je mozny, ze mas teplotu ctenou primo z jadra procesoru, ale to neni moc rozsirena vec...

Standardní

...no a teď mi větev A1 odešla uplně,přesně tak nějak po záruce!

Vliv
    301

Standardní

...no a teď mi větev A1 odešla uplně,přesně tak nějak po záruce!
    Zeptej se nejakeho bastlire ve svem okoli, jestli by se ti na to nepodival, urcite to nebude nic neopravitelneho...

Standardní

Díky ale snad to zvládnu sám...dnes jsem to rozhodil a vypadá to na poťák,což mi asi moc nepomůže,protože se u nás tenhle typ potenciometru neprodává
    ...něco s tím ale provedu.
    Jen sem chtěl říci,jak u mě probíhají záruky spíš bych změnil název,ne záruční doba ale výdržní doba.

Standardní

Tak ne potenciometr ale výkonový tranzistor D882 což nebyl problém sehnat GMku.
    ...a už to maká vesele dál

Standardní

Ještě že jsem ho nekoupil, tyhle problémy mě dost překvapují ...

Sry za OT.
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
    You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)

Standardní

Citace Původně odeslal jan555
    Ještě že jsem ho nekoupil, tyhle problémy mě dost překvapují ...

Sry za OT.
    Mě se tenkrát,když jsem ho viděl poprvé hrozně líbil.
    Akorát si ho člověk musí"dodělat",třeba těm tranzistorům dát chladiče.
    Jinak je to snad jediný panel který ovládá šest větráků a zjistil jsem,že už se tenhle typ A5 nedělá.

Standardní

Mě se tenkrát,když jsem ho viděl poprvé hrozně líbil.
    Akorát si ho člověk musí"dodělat",třeba těm tranzistorům dát chladiče.
    Jinak je to snad jediný panel který ovládá šest větráků a zjistil jsem,že už se tenhle typ A5 nedělá.
    Jj, taky se mi líbil, naštěstí jsem ho nesehnal v bílém, tak jsem koupil jinej
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
    You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)

Vliv
    301

Standardní

Ted me tak napadlo, nedal by se ten panel modifikovat tak, aby proste vubec nepipal? To, ze bude pri prilis nizkych otackach blikat cislo na displeji mi nevadi, ale to pipani mi fakt leze na nervy...

Standardní

Zdar
    ...no možná že by to bylo dobrý,ale ono to pípání taky má svůj smysl,teda jen někdy,
    třeba když vodejde větroň,to se stává zřídka,já vím

A kdy Ti to řve,pří spouštění počítače nebo jak chce?
    Odletovat z toho pípák neni tak složitý ale k něčemu je dobrej taky...

Vliv
    301

Standardní

Zdar
    ...no možná že by to bylo dobrý,ale ono to pípání taky má svůj smysl,teda jen někdy,

Pipa to samozrejme pri spousteni a potom libovolne kdyz se mu nezdaji otacky vetraku na vetvi 2A, takze bych se toho vazne rad zbavil. Staci mi vystraha blikanim...

Standardní

Mě to dělá taky po zapnutí,jinak ne,ale to už když jsem to přinesl.
    Něco se pokusím vymyslet až budu mít čas,a potom dám vědět.
    V každým případě se mi nechce zbavovat toho panelu...
    Jinak mi naprosto vyhovuje po všech stránkách hlavně desing.

Standardní

Jo a ještě jak to vzniká
    Po zapnutí počítače panel dostane všechny potřebné napětí kdy se stiskne tlačítko zap. a v tom okamžiku začne měřit otáčky,
    ale větráky ještě mají otáčky právě pod 1000ot/mim. proto to řve,v průběhu cca 5 sec se to pak srovná.

Standardní

Citace Původně odeslal Zilla
    Zdar

Pipa to samozrejme pri spousteni a potom libovolne kdyz se mu nezdaji otacky vetraku na vetvi 2A, takze bych se toho vazne rad zbavil. Staci mi vystraha blikanim...
    Můžeš A2 zapojit na ventilátor u grafiky ten má kolem 5000ot. a snížit se dá na těch 3500ot. hluk je taky pryč,akorát to musí být ten tří žilovej s tím žlutým co měří otáčky.

Vliv
    301

Standardní

Citace Původně odeslal Zilla
    Zdar

Můžeš A2 zapojit na ventilátor u grafiky ten má kolem 5000ot. a snížit se dá na těch 3500ot. hluk je taky pryč,akorát to musí být ten tří žilovej s tím žlutým co měří otáčky.
    To je dobrej napad, jenze ja prechazim na vodnika, tudiz nebudu mit na grafice zadnej fan a na vetroni na radiatoru mam asi 700 otacek...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání