Výsledky 1 až 11 z 11

Téma: Problém s něčím v kompu.

Standardní Problém s něčím v kompu.

Mám vážný problém s připojením 2 disků, když připojím zaráz dva disky (120 + 200GB, ale stává se to i s 60) tak se mi po urcite chvili jeden z tech diku prestane tocit, pak se zase zapne, ale to uz je v prd. protoze okna jsou sekle. Nevite co s tim zdroj mam 350W + ty veci z podpisu, takze zadna zatez. Uz se mi to kdysi stalo, ale pomohlo vymeneni rozdvojky k napajeni disků.

Nevím do jake sekce to patri, protoze tohle muze byt skoro cimkoli.
    [Project Morpheus] Intel Core2Duo E8200@3,9GHz, 4096MB DDR2, P35-DS3P, Radeon HD2600Pro 512MB, 1,5TB+0,75TB+2TB, Toshiba DVD-Rom 16x,48x, LG DVD-smazirna, BenQ LCD 22", HP Deskjet 959c, LaserMouse 6000, AC 550W
    [NTB] Corei5 2,6GHz, 6GB DDR3, nVidia Quattro 512MB, 250GB+300GB, LCD 14,1", 720p projector

Moderátor Avatar uživatele daso
    Vliv
    305

Standardní

presunuto sem.
    videl bych to opet na ty kabely. zkus je vymenit/narovnat/...
    ASRock ALiveNF6P-VSTA | AMD Athlon64 (Orleans) 1,8@2,4 GHz 1,4 V | 2,5 GB DDR2 | nVIDIA GeForce 7600 GS | MAXTOR DM10 250 GB | LG GSA-4165B
    ---
    ◄ ΔΑςΙΔ ΒΟΩΙΕ ►
    On the 8th day God created David Bowie.

Senior Member Avatar uživatele Mikus
    Vliv
    282

Standardní

Par blbejch otazek:
    1. Pripojujes je za behu pocitace?
    2. Do ktery pozice? 1/2, master/slave?
    3. Mas na jednom z nich nebo obou startuschopnej system?
    4. Mas v umyslu z jednoho z nich startovat?

Senior Member Avatar uživatele MaWa
    Věk
    42
    Vliv
    282

Standardní

no teda mě podobnou sestavu před rokem zdroj 350W eurocase opravdu neutáhl...takže bych vůbec nezavrhoval možnost "špatný zdroj"...koukals na hodnoty zdroje ?
    Oficiální distributor AlphaCool pro ČR a SR...

Standardní

Citace Původně odeslal Mikus
    Par blbejch otazek:
    To jsou opravdu blbe otazky, vzhledem k jejich pitomosti a mym dlouholetym zkusenost v oblasti hardware na ne nehodlam odpovidat.
    [Project Morpheus] Intel Core2Duo E8200@3,9GHz, 4096MB DDR2, P35-DS3P, Radeon HD2600Pro 512MB, 1,5TB+0,75TB+2TB, Toshiba DVD-Rom 16x,48x, LG DVD-smazirna, BenQ LCD 22", HP Deskjet 959c, LaserMouse 6000, AC 550W
    [NTB] Corei5 2,6GHz, 6GB DDR3, nVidia Quattro 512MB, 250GB+300GB, LCD 14,1", 720p projector

Standardní

Citace Původně odeslal daso
    presunuto sem.
    videl bych to opet na ty kabely. zkus je vymenit/narovnat/...
    No IDE kabel mam novy - kulaty, ale ty spatne byly od zdroje, vymenil jsem je za silne, ktere jsem vyhrabal z me stare 486, nikdy ta rozdvojka nebyla pouzita.

Standardní

Citace Původně odeslal Špeta Marek
    Par blbejch otazek:
    To jsou opravdu blbe otazky, vzhledem k jejich pitomosti a mym dlouholetym zkusenost v oblasti hardware na ne nehodlam odpovidat.
    člověče ty potřebuješ radu a když se ti někdo snaží pomoct (a k tomu potřebuje znát určité věci o tvém Hardware) pošleš ho do háje
    Já to vidím na výměnu zroje. Když máš tak dlouholeté zkusenosti v oblasti hardware zkusil jsi ho vyměnit?
    PS:myslím, že tato otázka není blbější, než ty předešlé

Standardní

Me se obcas sekal disk pri zatezi (defrag, copy...) a dlouho sem si nevedel rady dokud jsem nepritopil na NB a od te doby ani jeden zasek
    ASUS A6T-AP017

Standardní

Ten zdroj je horší, než 300W Fortron - to, že je na štítku 350W, nic neříká o skutečném výkonu tohoto zdroje. Je to SHIT. Viděl bych ten problém také ve zdroji - nemáš na 12V větvi napětí kolem 12,9V a více?
    Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518

Senior Member Avatar uživatele Mikus
    Vliv
    282

Standardní

@sofokless: Diky za zastani

@Špeta Marek: Nic ve zlym, ale co ma kdo za zkusenosti, je hodne relativni. Vim ze se ptam mj. na dost zacatecnicky veci, jenze sam se s temahle vecma zabejvam taky uz nejkej ten rok, vidim, od kdy tu ses prihlasenej, ale i ja, ac mam pocit, ze o leccems dost vim, jsou oblasti, kde se citim jek zacatecnik. Na druhou stranu, ty svoje otazky jsem polozil s tim, ze kdybych je mel zodpovezeny a tvuj pocitac v ruce, ze bych chybu nasel pravdepodobne pomerne rychle a svym zpusobem moh ocekavat, ze pro koho jsou tyhle otazky vskutku tolik pod urovni, by to mel dokazat zrovna tak (takhle na dalku bych ale taky moh vyslovit jen domnenky, ovsem s vetsi jistotou nez kdyz tyhle blizsi okolnosti neznam); kazdej holt ma ty zkusenosti nekde jinde, proto se tu o tom bavime, abysme se vzajemne doplnovali.

To je ale myslim vse k tomuhle tematu, nechci tu v zadnym pripade rozpoutat nejakou valku plamenometama

Standardní

@sofokless: Diky za zastani

@Špeta Marek: Nic ve zlym, ale co ma kdo za zkusenosti, je hodne relativni. Vim ze se ptam mj. na dost zacatecnicky veci, jenze sam se s temahle vecma zabejvam taky uz nejkej ten rok, vidim, od kdy tu ses prihlasenej, ale i ja, ac mam pocit, ze o leccems dost vim, jsou oblasti, kde se citim jek zacatecnik. Na druhou stranu, ty svoje otazky jsem polozil s tim, ze kdybych je mel zodpovezeny a tvuj pocitac v ruce, ze bych chybu nasel pravdepodobne pomerne rychle a svym zpusobem moh ocekavat, ze pro koho jsou tyhle otazky vskutku tolik pod urovni, by to mel dokazat zrovna tak (takhle na dalku bych ale taky moh vyslovit jen domnenky, ovsem s vetsi jistotou nez kdyz tyhle blizsi okolnosti neznam); kazdej holt ma ty zkusenosti nekde jinde, proto se tu o tom bavime, abysme se vzajemne doplnovali.

To je ale myslim vse k tomuhle tematu, nechci tu v zadnym pripade rozpoutat nejakou valku plamenometama
    Aj tady to asi nekdo nepochopil spravne, rozhodne jsem te nechtel nejak napadnout, ale ma odpoved bylla myslena v dobrem duchu, proto jsou tam ty smajliky, aby se odlisil vyznam ne! Nicmene, disky uz jedou, problem byl v tom ze kabel ze zdroje proste nemel potrebnou kapacitu pro proud oba disky tak jsem jednoduse dal kazdy disk na jinou "zilu" a je to

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání