Citace Původně odeslal DlouhyJony
A třeba ten človíček může mít AVG typu "warez".
Kdyz jsem objevil AVG, byla jen 6-ka, zpocatku jsem si kazdej mesic obnovoval trial. Pak vysla 7-ka, tak jsem zacal obnovovat trial od ni, pak jsem objevil free 6-ku. Byl jsem rad, protoze uz me to pravidelny cisteni registru, aby mi to ten trial znovu vzalo, stvalo a muzu rict, ze komu nevadi anglictina a nepotrebuje ja nevim jaky pro domaciho uzivatele vice mene puntickarsky funkce, by to melo stacit, nemam nejmensi duvod si stezovat. Oficialne k tomu sice neni suport, ale kdyz jsem obcas zridka neco potreboval vedet, vzdycky mi velice ochotne odpovedeli.

Takze jsem toho nazoru, ze AVG typu "warez" je uplne zbytecny.

Citace Původně odeslal Tomas
mám SP1,čekám na SP2,každou jednotlivou záplatu nechci stahovat zvlášť
A tohle ja prave delam. Zpravy o zaplatach si nechavam posilat na svou hlavni mejlovou adresu, kam nejmin jednou denne chodim a jakmile mi neco prijde, hned to instaluju. Je to par cvaknuti mysi a trva to sotva kdy vic nez 1 minutu. (Jestli mas nejakej pomalej pripoj, tak chapu, ze se ti mozna prave proto do toho nechce, ale myslim si, ze i tak by se to vyplatilo, aspon 1 za tejden, treba i na slepo, bez hlaseni mejlem, nejmin tech 7 aktualizaci - vetsina z nich obsahuje nejmin 2 viry nebo jejich modifikace - v prumeru za tu dobu bude.)