Kdyz jsem objevil AVG, byla jen 6-ka, zpocatku jsem si kazdej mesic obnovoval trial. Pak vysla 7-ka, tak jsem zacal obnovovat trial od ni, pak jsem objevil free 6-ku. Byl jsem rad, protoze uz me to pravidelny cisteni registru, aby mi to ten trial znovu vzalo, stvalo a muzu rict, ze komu nevadi anglictina a nepotrebuje ja nevim jaky pro domaciho uzivatele vice mene puntickarsky funkce, by to melo stacit, nemam nejmensi duvod si stezovat. Oficialne k tomu sice neni suport, ale kdyz jsem obcas zridka neco potreboval vedet, vzdycky mi velice ochotne odpovedeli.Původně odeslal DlouhyJony
Takze jsem toho nazoru, ze AVG typu "warez" je uplne zbytecny.
A tohle ja prave delam. Zpravy o zaplatach si nechavam posilat na svou hlavni mejlovou adresu, kam nejmin jednou denne chodim a jakmile mi neco prijde, hned to instaluju. Je to par cvaknuti mysi a trva to sotva kdy vic nez 1 minutu. (Jestli mas nejakej pomalej pripoj, tak chapu, ze se ti mozna prave proto do toho nechce, ale myslim si, ze i tak by se to vyplatilo, aspon 1 za tejden, treba i na slepo, bez hlaseni mejlem, nejmin tech 7 aktualizaci - vetsina z nich obsahuje nejmin 2 viry nebo jejich modifikace - v prumeru za tu dobu bude.)Původně odeslal Tomas