Citace Původně odeslal zero
- Ohladne nastavenia AGP vsetko mam tak ako to bolo nastavene na zaciatku,(myslym pred zmenou fsb). Najzaujimavejsie na tom je, ze ked som mal stare wokna(instalaciu) tak mi to slo v poho, ale akonahle som ich reinstaloval tak my to roby to co robi
takze ten nazor co tam bol ze mi to neda pada on mi ten procak da, ale asi je nejaka blbovina vo woknach su to upravene XP s SP1. este mam take [podozrenie, ze to moze byt zdrojom ten je len 280W no name -> teraz by som mal kupit 400W no name na znackovy pri mojom plate bohuzial nemam

-ohladne tej grafiky -> no smola co? obesim sa asi nie no musim sa zmierit s tym skoda

-na 3dmarku03 som dosiahol 3986bodov pri pretaktenej 345/298 mohol by mi niekto povedat ci je to obstojne, alebo je to fakt zobracina
To si nemohl říct rovnou že máš takový šit zdroj? já když měl EC 300W tak mi to taky dělalo sračky při taktování, stačilo jenom zvednout GPU o 1 Mhz, nakonec mi zdroj umřel, takže radím ti, PC nepouštěj dokud nebudeš mít nový zdroj, aby ti ten noname neodešel a nezebral sebou i jiné HW komponenty. To s tím platem si asi myslel ironicky že nemáš na 400W zdroj ne? nějaká ta šunka stojí kolem 600-700Kč, to bys musel být na podpoře abys na to neměl