Citace Původně odeslal Dawe
Opravdu si poposedni.......

Obracene opravdu ne...... Muzes mi vysvetlit proc vyrabeji 120 chladic ktery chladi stejne jako 92 o 400 Kc levnejsi s o 200% lepsim zpracovanim ?

Mozna kvuli zblbnuti presne takovejch jako ses ty.....

Ten chladic nemusis mit v ruce abys videl hustotu a tvar tech zeber a zpracovani zakladny, o uchyceni nemluve..... Zalman je uchycenej skrz diry kvuli alespon trochu zodpovedne vyrobe.....

A ty napady s prenasenim casu nalezato apod - jiste podridime se demenci ziskuchtiveho primecooleru jenom proto aby nam jejich bazmek nevyrval socket.... Kdyby ta spona byla aspon poradna jako je na nektere WB bloky.... Zodpovis mi otazku kdo investuje takove prachy do chlazeni ? Magori co jezdej na LP nebo se furt v casu hrabou - to je opravdu skupina ktera miluje nesmyslne kompromisy.

A recenzet netestujici "primarne" hluk ? Spise je opravdu hluchej - kvuli cemu se tyto chladice tedy vyrabi ? Hlucne chladit umi kazdej....
Poposednout ze si mam? Takze mluvis o dobre kvalite ve vztahu s Primecoolerem, kdyz do nej tak ryjes? Nebo si potrebujes poposednout ty? Minimalne se potrebujes naucit jasne vyjadrovat a hlavne se podivej, uz vyse (je to tam dokonce 2x) jsem psal, ze cena byla uvedena naopak, takze drazsi je Zalman.

Ty chladice nejdou porovnavat jenom podle vetraku - Zalman je tezsi (hustsi zebrovani) a ma asi taky teda lepsi zpracovani. Primecooler ma zase hezky zvlneny zebra, vetsi vetrak - vic CFM pri stejnych otackach, ale zase je to mensi masa medi.

Potom, thread jsem nacal hlavne proto, ze se chladic da namontovat i na Socket A bez der, to byl hlavni popud - thread je taky proto JASNE a JEDNOZNACNE oznaceny - ukaz mi nejaky podobne vykonny vzduchovy chladic na Socket A bez nutnosti otvoru v desce.

A potom, ty mas asi hodne dobry oci, kdyz z prostyho obrazku poznas opracovani zakladny, fakt k smichu. Zakladna muze naoko vypadat jako zrcadlo a stejne muze byt nerovna a naopak - nemusis ho mit v ruce, abys poznal jeho kvalitu? Jdi se bodnout.

Case pri prevazeni si da na lezato asi kazdy clovek, kdo ma rozum. Kazdy chladic je zatez na socket a neznamena, ze ja, kdyz mam nejakyho 300g Arctica, budu case prevazet nastojato.

A k ty otazce ohledne toho, kdo co kam investuje - koupit si to muze kdo chce - je to proste jina moznost.

Ad recenzent> Slysel jsi snad rozdil mezi tema dvema chladici? Rekl bych, ze jeste ne, tak se prosimte nenavazej do nekoho, koho neznas, kdyz ani neznas fakta. Timhle debatu koncim, nadavky prosim do posty.