Výsledky 1 až 11 z 11

Téma: AMIGAMERLIN 3.1 vydano

Standardní AMIGAMERLIN 3.1 vydano

Drivery pro 3dfx karty vydany:

Newer Amigamerlin's set of driver for Voodoo 3/4/5 included Voodoo5 6000 under OS Win2k/Xp is available for download.

This set is based on SFFT D3D Core and contain new unrelease dll like new Glide3x, Official MesaFx 6.2.0.2 and MesaFx 6.2.0.1 for DOOM3.

To Correctly have this driver installed you must install it via Control Panel. After the PC Reboot you can start installing tools.

These drivers incorporate an utilities to set the drivers as a DX7 or a DX8 driver and have the TAA that can be enabled via 3DFX Tools- Opengl Glide Section.

http://www.3dfxzone.it/news/puntatore.php?uid=411
    Voodoo5 6000 model 3700 rev. A,Voodoo4 4200 AGP(Daytona),Voodoo5 DVI,Voodoo4 AGP,Powercolor V4 AGP
    Uz me ty pravidla o podpisu vazne se... Hail to Hank Semenec
    http://forum.3dfx.cz/ 3DFX support crew

Senior Member mince Avatar uživatele Katoo
    Věk
    45
    Vliv
    295

Standardní

Tak se pochlubte s výsledky
    1.DFI LP nF4 Ultra-D,A64 3000+Venice @ 300x9,1,6VCORE,
    MSI HD3870,Hitachi 160GB,Hitachi T7 250GB,WD 320GB SATA II KS,DVD-RW NEC 7220A,Big tower Cheiftec MA-01WD-D
    Water cooling (Aquacool)

Standardní

Asi jsem nějak mimo, ale zdá se mi, že s 3.1 mám na V5 lepší kvalitu výstupu Nějak to nechápu
    senzory pro DF - DSLR | senzory pro DF - kompakty a EVF | senzory pro DF - mosaic masky | senzory pro DF - full-color masky | filtry pro DF #1 / #2 | tisk DF na inkoustech od Canonu | M42 skla pro DSLR | Thoriové sklo a M42 objektivy

Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci
    (tj. ikonka s vahami pod avatarem)

Standardní

Kde to pozoruješ? Dx, Mesa, Glide... 2D

A taky jsou tady: SFFT Drivers Alpha15 - for Voodoo3/4/5
    http://www.3dfxzone.it/news/puntatore.php?uid=412

Standardní

Prostě kvalita výstupu, to je nejvíc vidět na textu (2D - ostrost obrazu). To mě mate nejvíc.
    senzory pro DF - DSLR | senzory pro DF - kompakty a EVF | senzory pro DF - mosaic masky | senzory pro DF - full-color masky | filtry pro DF #1 / #2 | tisk DF na inkoustech od Canonu | M42 skla pro DSLR | Thoriové sklo a M42 objektivy

Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci

Standardní

No já mám monitor EIZO a nic nepozoruju. Příjde mi to stejný

Standardní

Asi jsem mimo. Původně mi připadalo, že má obraz výrazně méně ostrý, než Voodoo trojky. teď se mi zdá, že je k V3jkám mnohem blíž... je to ale opravdu ulítlý

Senior Member mince Avatar uživatele Katoo
    Věk
    45
    Vliv
    295

Standardní

OT:
    Ježišímarija to jsou ale změny no-xi ,asi je budu muset zkusit,jestli nás tady netaháš za fusekli

Nedívali jste se někdo na knihovny pro D3D jsou to ty stejné co jsou v AM3.0?
    1.DFI LP nF4 Ultra-D,A64 3000+Venice @ 300x9,1,6VCORE,
    MSI HD3870,Hitachi 160GB,Hitachi T7 250GB,WD 320GB SATA II KS,DVD-RW NEC 7220A,Big tower Cheiftec MA-01WD-D
    Water cooling (Aquacool)

Standardní RE

Ne, jsou to SSFT alpha 14.
    Voodoo5 6000 model 3700 rev. A,Voodoo4 4200 AGP(Daytona),Voodoo5 DVI,Voodoo4 AGP,Powercolor V4 AGP
    Uz me ty pravidla o podpisu vazne se... Hail to Hank Semenec
    http://forum.3dfx.cz/ 3DFX support crew

Standardní

A v nové revizi (R1) dokonce alpha 15...

Updated D3D core to SFFT Alpha 15 that resolve some intro movies problem in some games.
    A výstup... Proč bych vás tahal za fusekli? I mě se to zdá divný, nepravděpodobný až nemožný .

Standardní

Pánové, tak jsem testnul poslední origoše od 3dfx a AM3.1 a nic nevidím

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání