OK, panove, jen abyste se neprerazili v tom, kdo mi bude vic nadavatUrcite jste byli nateseni, jaka ze to bomba na vas ceka a ono je to jenom trosku vykonnejsi nez Zalman, nudaaa.
"A jestlize pisi ze oba chladice jsou "stejne hlucne" tak ta 120ka rozhodne nejlepsi na svete nebude....."
kdybys, Dave, cetl dal, tak se dozvis, ze jsou stejne hlucne proto, ze ten vetrak neuslysis - jak chces porovnavat bezhlucnost? a navic je to jen recenzentuv subjektivni dojem
Pak taky musite vzit v potaz, ze Primecooler je pri vetsich rozmerech o dost lehci. Socketu bych se nebal - 70g medi navic od verze II uz to nevytrhne (doslova) a vyrobce asi neni dement, ne?
"stupen rozdil a je to hned bomba ty si asi upadl z visne a nebo spis z topolu. a taky je zalman tissi aa to ja budu mit radeji tissi chladic a jeden stupen vyssi teplotu nez "hucak" o 500 drazsi.
priste az sem neco hodis tak si to poromysli v hlave !!!!!"
Ty si laskave nejdriv precti recenzi. Kde se pise, ze je Zalman tissi? Specifikace ma naopak lepsi Primecooler a podle recenzenta jsou na stejne - neslysne urovni - pokud beru v potaz nejnizsi uroven hluku, nebo pomer hluk/vykon. Takze driv nez me takhle ostre odsoudis, zjisti si poradne o cem je rec.
A vubec, proc tolik silnych slov? Snad vas nestve, ze nekdo sproste okopiroval Zalmana? Me teda rozhodne ne, protoze jsem na neco takoveho cekal - na tichy chladic do SocketuA bez der, co ma stejny design jako Zalman, tak mi nekazte radost.

Odpověď s citací