Bol som reklamovat v monime HD, 2x cez rok som sa stahoval a tak sa niekde stratil zarucak. Ked som tam ten HD doniesol, tak na mna vybafol s tym, ze by mi to ani nemusel zobrat lebo bohvie kde som ho mohol vybrat z kontajnera![]()
![]()
.
Napr. vo Focus s.r.o v Kosiciach sa mi take daco nikdy nestalo. V pohode brali aj bez zarucakov a vymena bola bud v nasledujuci den alebo do tyzdna.
Nakoniec ten disk zobrali (z diskom som doniesol rovno aj procak, takze mali reklamacie 2. Presli asi 2 tyzdne a cpu ani hd este stale neboli testovane!! Musel som tam ist ja a pytat sa co je s tym. Ked som tam prisiel po mesiaci, tak CPU medzitym niekde stratili, takze mi ani nevedel presne povedat co s tym, a musel to vymenit za novy. Disk ze vraj nebol. Tak som prisiel v iny den. Pre istotu som sa najpr v predajni spytal ci maju maxtor 60GB 7200rpm a povedali ze by mali mat asi tak 2. Hned som isiel do reklamacneho oddelenia a tam mi povedal ze maxtory nemaju
![]()
. Ja mu na to ze v predajni povedali ze maju. Isiel sa pozriet niekde za roh, tam vyhrabal jedneho maxtora a doniesol ho. Ze vraj posledny. Potom asi zistil ze je uz slubeny, a opet niekam odisiel a vratil sa s maxtorom ktory bol asi rezervovany pre reklamacie.
nekupujte odtial nic co sa moze pokazit, lebo reklamacia v monime je ako rok v pekle. Su to sfine klamarske!!