NEC ND-2500A - moje zkušenosti (od dubna), počítám i to, co jsem nedělal na svojí

DVD+R:

Ricoh 4x @8x asi > 20 ks OK - moje
Verbatim 4x@8x jen 5 ks OK

DVD-R:

SONY (ADIP SONY) 4x @ 4x, 6x OK, @ 8x už je nežere SONY DVD přehrávač - "dirty disc", v DVD-ROM bez problémů, KProbe pěkné a v pohodě v normě (10) - moje
Verbatim 4x totéž jako SONY, asi 20 ks - moje
Ritek Ridata 4x @ 4x OK (10)
CMC (různé "znčky" od Memorexu po Imation) 4x @ 4x OK, Imationy nekvalitně zpracované (bubliny ve slepu), asi 20 ks - část moje
2 (sic!) ks Tayio Yuden 4x @ 8x
+ možná ještě něco, ale to už nevím

Princo "A" 4x @ 4x, 15 ks, jen 12 vypálitelných, z toho po 3 měsících další 2 nejdou přečíst (ale za to může barvivo a ne mechna), ještěže to byly jen duplicitní zálohy fotek, grafik a podobných kravin.

Větší šmejdy než Princa (myslím datawrite, gigamaster, multirisk) jsem nikdy nekoupil, přestože i tohle NECky zvládnou, ale už nám tu běhá člověk, co zachraňuje x set zdegenerovaných médií. :-) Jeho blbost.

Citace Původně odeslal Patrik00
Chcem sa spýtať Ritek vs. Mitsubishi kto je na tom lepšie s kvalitou.Pretože Ritek kupujem po 15sk a Verbatim 20sk.Neviem či sa oplatí priplácať. :?:
Mitsubishi je o něco lepší (v CD o dost), ale ani s Riteky neuděláš chybu (alespoň se s nimi zatím nevyskytly problémy).

EDIT - "moje" znamená moje mechanika, dva tyto NECy jsme tu měli dříve, než jsem si po získaných zkušenostech NECky taky pořídil.