Ja mám radiátor z felície (ten čo je na aute celkom vpredu), má takmer také isté presné rozmery, ako ten z mercedesu, čo popisuješ...
Len tento mal 4 otvory, ktoré bolo potrebné zatesniť...
2 mali vnútorný priemer skoro 3 cm, postupne sa to vnútri zužovalo... To som vyriešil spojkou na záhradné hadice (plastová, zložená z dvoch kusov, jeden mal závit, druhý takú objímku). Tú časť so závitom som vybral, natrel chemoprénom na závit a nabil som to tam nafest (trochu pomohlo kladivko ). Potom som to ešte pre istou zalial tým chemoprénom ešte zopár krát a nakoniec tam natlačil silikón. Tá spojka zašla asi 2 cm do otvoru, takže tam bolo dosť miesta na experimenty... Vôbec to netečie...
Jedna diera mala závit, tak ten som poriešil ukončovacou zátkou na 3/4 cólový závit (zostala mi keď som primontoval práčku na rozvod vody - rieši to železiarstvo) + teflónová páska na závit + gumové tesnenie...
Ten posledný som nevedel ako poriešiť, ale napadlo ma obyčajný štupeľ... Kúpil som približnej veľkosti ako otvor a hrubá sila to vyriešila. Čo nevošlo, to som zrezal - ale asi len 0,5cm...
V tom radiátori nie je taký tlak, aby mi to pretekelo cez ľubovoľnú z tých 4 dier...
Mal som aj riešenie s korkom a kúskom medennej trubky na tie najväčšie diery, ale to s tými hadicami mi zatiaľ vyhovuje na 100%...

Radiátor u mňa v podstate nemusí byť ofukovaný vôbec a teplota CPU sa ani v lete nedostala cez 50 stupňov, ale teraz to mám na takom menšom stojančeku za kejsom, že to ofukuje fan zo zdroja a 12cm pod ním (od Ximy, tichý, spomalený odporom). 2 muchy jednou ranou...

Čerpadlo je ponorné, okruh: čerpadlo - CPU - GPU - spodná časť chladiča in - vrchná out - čerpadlo... Akurát nemám domyslenú nádobu na vodu, nie je to celkom utesnené, takže musí byť o nejaký ten cm vyššie ako chladič, ale to je zatiaľ len také provizórne riešenie...

V postate je to ťažký domáci bastl, ale čo je hlavné, funguje to...