no doporucuj si co chces ale Philips a Orava su smejdy ktore ani neprehraju normalne titulky vo (Win) CP-1250 kodovani, v ktorych je asi LEN 99% vsetkych titulkov u vsetkych ludi, takze ak ste ochotni u kazdeho jedneho filmu ktory vam niekto da ho prepalovat kvoli konvertovaniu titulkov do kodovania ISO 8859 tak odporucam Philips a Oravu (jo a na funkcnu diakritiku bez spekulovania s 35 firmware tiez zabudnite)Původně odeslal Manji
z novsich playerov sa mi pozdava trebars ten maxton, bol pred par tyzdnami testovany aj na Technet.cz, aj na Zive.cz, ma 5.1 dekoder a nacita bez problemov titulky s diakritikou (Win CP-1250) z akehokolvek suboru
H&B vyzaduje aby mali titulyk rovnaky nazov ako video
ja mam inak skusenosti so Sencor 6101 ktory tiez nacita titulky z akehokolvek suboru bez problemov s diakritikou, ale nema 5.1 dekoder
najjednoduchsie je si zajst do elektroobchodu s DVDckom s filmami, k nim mat titulky s inym nazvom ako video, v kodovani Win a uz si akurat pustit film, ak titulky idu v poriadku je player OK, ak predavac slubuje podporu nedockate sa jej, pak vas uz musi zaujimat akurat pritomnost 5.1 dekodera a pripadnych vystupov ktore moze niekto pozadovat (VGA...)