Nabeh sis sam, Minidisk bude furt hrat atrac (komprimovanej, at se ti to libi nebo nePůvodně odeslal phanatic
) ale vetsina z "normalnich" MP3 prehravacu dnes uz umi jak MP3, WMA, a zacinaj i OGG a FLAC a rovnez vetsina jich ma flashovatelnej firmware s moznosti pridani algoritmu.
A to ze minidisk ma spojeni s pocitacem jaksi navic je docela obezlicka, na to co ja chci delat se svym MP3 manem (ikdyz taky umi WMA i OGG, takze treba OGGmanem) je prave v tom, ze ho muzu skoro kdekoliv pichnout ke kompjutru a naladovat si ho vice ci mene kvalitni muzikou...
A pokud si MP3 delam sam, nevidim problem v pouzitii vysokejch kvalit i bitratu, i tak se mi na blbejch 512MB vejdou alespon 2-3 alba a to mi na cestu do prace teda rozhodne staci.![]()
A osobne, ja proti MD vubec nic nemam (ba naopak, mel jsem vaznej umysl si ho za docela dlouhy Money koupit jeste skoro v dobe ledove), ale kdyz mi nekdo vpali, ze MD hraje x krat lip nez MP3 Player (bez obecnyho porovnani) a dalsi to jeste obhajuje, pak nelze nereagovat.
Ale vyber je samozrejme na uzivateli antonio...![]()
Ad. MP3 a ostatni kompresni formaty:
jsou dle myho dostatecne kvalitni, na svoje pouziti, ke kterymu byli vyrobeny, dneska nad nima kazdej znechucene plive, jelikoz je diky INetu zvyklej na priserny preskakuji MP3 v nejlepe v 64VBR s kvalitou sluchatka lepsiho telefonu a pak ohrnuje nosem nad vsim, co na sobe ma napsanyho MP3...
Pokud chci opravdovou kvalitu, tak nesahnu ani po MP3 ani po minidisku, to mi ver...
muj nazor