Citace Původně odeslal phanatic
Citace Původně odeslal Caleb
OGG podporuje dnes uz relativne dost MP3 playeru
To je sice hezké, ale je to totálně OT.

BTW, jsou to mp3 playery co podporujou ogg nebo OGG playery co podporujou mp3 ?
Nabeh sis sam, Minidisk bude furt hrat atrac (komprimovanej, at se ti to libi nebo ne ) ale vetsina z "normalnich" MP3 prehravacu dnes uz umi jak MP3, WMA, a zacinaj i OGG a FLAC a rovnez vetsina jich ma flashovatelnej firmware s moznosti pridani algoritmu.

A to ze minidisk ma spojeni s pocitacem jaksi navic je docela obezlicka, na to co ja chci delat se svym MP3 manem (ikdyz taky umi WMA i OGG, takze treba OGGmanem ) je prave v tom, ze ho muzu skoro kdekoliv pichnout ke kompjutru a naladovat si ho vice ci mene kvalitni muzikou...

A pokud si MP3 delam sam, nevidim problem v pouzitii vysokejch kvalit i bitratu, i tak se mi na blbejch 512MB vejdou alespon 2-3 alba a to mi na cestu do prace teda rozhodne staci.

A osobne, ja proti MD vubec nic nemam (ba naopak, mel jsem vaznej umysl si ho za docela dlouhy Money koupit jeste skoro v dobe ledove), ale kdyz mi nekdo vpali, ze MD hraje x krat lip nez MP3 Player (bez obecnyho porovnani) a dalsi to jeste obhajuje, pak nelze nereagovat.
Ale vyber je samozrejme na uzivateli antonio...

Ad. MP3 a ostatni kompresni formaty:
jsou dle myho dostatecne kvalitni, na svoje pouziti, ke kterymu byli vyrobeny, dneska nad nima kazdej znechucene plive, jelikoz je diky INetu zvyklej na priserny preskakuji MP3 v nejlepe v 64VBR s kvalitou sluchatka lepsiho telefonu a pak ohrnuje nosem nad vsim, co na sobe ma napsanyho MP3...
Pokud chci opravdovou kvalitu, tak nesahnu ani po MP3 ani po minidisku, to mi ver...
muj nazor