Citace Původně odeslal bukva
Me se to docela libi... Prestoze to hodne sviti, je to docela decentni. A nepouzivej spojeni "syrovy plechy" - nejak nevim, co si pod tim predstavit . IMHO to ale tema plexi docela sprasis. Ale jak myslis, ze to tvuj projekt...
no právě teď to plexi v bočnici řeším, muselo by to být dost precizní, aby ty plasty do sebe ZAPADLY, možná to dělat nebudu a zůstane jen ten celkově mlhavý pohled dovnitř přes "apple-bočnici" + MOŹNÁ modře svítící molexy a modře svítící ty mlžené šroubovcací bužírky (budou suprově ladit, hodí se k tomu víc než flexo) - jenom by to tak "svítivě" vystupovalo z mlhy

Citace Původně odeslal Vitus
Citace Původně odeslal Luke_chiptuning
edit: řešit projekt budu na fóru svět počítačů , ale dal jsem to sem jen pro info, ať mají epileptici radost
To je fakt, jeste bys mohl riskovat, ze tady bude mit nekdo jiny nazor, co?
Ne, víš, že se zas tak nějak nebojím, ale svetpocitacu se rozjíždí a je tam vůbec taková tvořivá atmosféra, navíc sekce "modding projekty" byl dobrý nápad. No a hlavním důvodem je to, že jsem na třech fórech (oc4um.. teda GURU, pctuning, svetpocitacu) a IMHO by byla blbost kopírovat to do všech třech..

Každopádně jsem přišel na dost zvláštní věc, je to nafocené na tom http://www.svetpocitacu.com/forum/viewtopic.php?t=424 , nasvícení + tahokov + zoom plastu