Citace Původně odeslal Semik
Mno ono to je trosku zlozite ... mne ten zdroj tiez fical s tym CPU v pohode zhruba rok. Som presne tak isto ako ty zmenil dosku a tam to nastalo ... do 1-2 dni bol death prvy. Potom reklamacka s cakanim asi tyzden ... nove CPU ...za 10-15min po restarte uz zas death. (som tam dal ine zakaznicke CPU a do 15min tiez death) Reklamacka s okamzitou vymenou ... + som kupil novy zdroj a ejha ...odvtedy uz bezi vsetko na 100%
Vsetko boli Athlony XP .... jedno palomino a ostatne T-Bredy. Durca som neskusal, mozno je odolnejsi ... co s toho plinie. Premeraj napetia toho zdroju ... na nete pozri ci neboli podobne pripady v tvojej kombinacii... ale ja by som ho uz do PC nezapol (nahodou si to nabuduce neodnesie len CPU a co potom.) btw... ked my zdochol ten prvy to zobralo aj HDD (nastastie tiez v zaruke)

Inac aky to je zdroj ? znacka ..popis a podobne
Hmm, to mi tak okrajovo pripomina moj problem - komp behal bez problemov s Duronom, a chcel som vymenit za Palomino a do 2 dni bolo mrtve - zaciatok bol problem so zapinanim kompu - 2-3 krat...reklamacia, dalsie Palomino, to ani nepostlo...reklamacia, nasledne sucasny Thoroughbred a od vtedy pohoda (aj ked len s nastaveniami nastaveniami v podpise - mozno by ho to opat od..balo pri vyssom Vcore..) Zeby som mal divny kus Enermaxa