Citace Původně odeslal Dawe
Citace Původně odeslal M.K.
Citace Původně odeslal Dawe

Takze je na tom lozisko spatne jinymy slovy..... ?

Na kolik te to komplet vyslo ?
nedokážu to zrovna teď posoudit - na min. ho ve svý bedně neslyšim a na max. je stejnej jako Zalman +-, vydává takovej vyšší zvuk (jak jsem psal, já bych to nesnesl). Otázkou je jak to bude za třeba 1/2 roku.
Až budu mít čas, tak vypnu všechno co se v tom CASE hejbe a dám ti vědět, bohužel mám dost nabitej víkend.

asi 750,-

To neslysis lozisko kdyz je kolem ticho ? Vypni vsechny ostatni vetraky, sudej bocnici a rekni - cvaka - necvaka.

No jestli Te vysel na 750 Kc tak to moc velkej Zalman killer zrovna neni, kdyz se da sehnat 7000B Cu za 1000 Kc.....

Mozna tak na desky bez der, ale riskovat to..... Uvidime co reknes po te LP.
Jasně píšu, že to zkusim, ale teď nemám čas. PC už čeká v autě až to tady dodělám, pak odjíždim... Vlastně jsem už měl bejt na cestě....

Kde seženeš ten Zalman za 1000? To bych ho vzal a tenhle bych nezkoušel, ale pokud vim tak tady stoji tak 1700,- a z německa taky vyjde tak min. 1300,- + poštovný a když vezmu, že chladěj i hlučej skoro stejně, tak já beru ten levnější. Teda bejt tam rozdíl 100- 150Kč tak vezmu příště Zalman, protože to je dobrá značka. Ale takhle? Já se rozhodoval mezi 700 a 1350 - to už je rozdíl ne?