Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: problem s partition magic 8.0

Senior Member Avatar uživatele epidot
    Věk
    41
    Vliv
    270

Standardní problem s partition magic 8.0

ahoj, nainstaloval jsem tento partyšn medžyk 8.0 a on mi pri spusteni hodi error s tim ze ,,Partition's drive letter cannot be identified,, a dale nenajede.
    Nevite cim by to mohlo byt. Nevim jestli je to tim ze jsem presel na S-ATA disk.Na nem jsem jeste partitiona nepouzival... nebo jestli je pm.8.0 uz moc stary na sata.
    dekuji
    Barbone Tomahawk SE L, Compal FL90 v.2, C2D T7250 2x2GHz, 1GB DDR2 667 Transcend, nVidia 8600M GT 512, Samsung HM121HI 120GB 5400rpm, DVDrw WiFi, BT, Logitech MX510+Steelpad QcK mini
    Suspended: Thermalright Ultra 120+Thermalright HR-05 SLI+Thermalright HR-03, 2xWD5000AAKS+2x Silentmaxx HD silencer, 19'' Eizo T766, SB Audigi 2 value+2x18W Gembird+150W subwoofer Yamaha YST-SW215B, Enermax EG495AX-VE NoiseTaker 485W, TT Kandalf VA9000 SWA

Standardní ...

Ja osobne by som sa vykaslal na cely Partition Magic 8.0. Aj Windows XP ti disk rozdeli bez problemov ked ho instalujes v DOSe. Ma to vsak jednu nevyhodu, ze ti vymaze vsetky data z disku.

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

2Shoorty: boze na nebesich...

2epidot: na sata to bezi bez problemu. problem bych videl spis jinde. zkousel si ten disk opravit?

eventualne ve spravci disku zkontrolovat, jestli jsou spravne prirazene pismena jednotkam ( zvlast pokud si mel napevno nastavene a pak si cachroval s diskama - to se mi stalo po presunu systemu na sata ).
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

Sám mám podobný problém, doteď jsem ho ještě nevyřešil http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t...hlight=partion

Shoorty: ty ses fakt jednicka v kazde situaci

Senior Member Avatar uživatele epidot
    Věk
    41
    Vliv
    270

Standardní

s nicim jsem necachroval, novy disk - ranish partition manager, tam jsem to rozdelil bez problemu. sil3112 driver a instalace Win...
    Barbone Tomahawk SE L, Compal FL90 v.2, C2D T7250 2x2GHz, 1GB DDR2 667 Transcend, nVidia 8600M GT 512, Samsung HM121HI 120GB 5400rpm, DVDrw WiFi, BT, Logitech MX510+Steelpad QcK mini
    Suspended: Thermalright Ultra 120+Thermalright HR-05 SLI+Thermalright HR-03, 2xWD5000AAKS+2x Silentmaxx HD silencer, 19'' Eizo T766, SB Audigi 2 value+2x18W Gembird+150W subwoofer Yamaha YST-SW215B, Enermax EG495AX-VE NoiseTaker 485W, TT Kandalf VA9000 SWA

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

#117 Partition’s drive letter cannot be identified
    Under OS/2, PartitionMagic must be able to find the drive letter for each partition
    before modifications can be made. There are various reasons why OS/2 might not
    be able to find a drive letter for each partition. For example, a driver on your
    system may change the drive letters from their defaults, or your partitions may
    not have serial numbers.
    You may also see this error when running PartitionMagic under Windows.
    The solution is to run PartitionMagic from DOS or from MS-DOS mode (in
    Windows 95 or Windows 9. When PartitionMagic runs from DOS or from
    MS-DOS mode, it does not need to be able to find the drive letter for each
    partition. Thus, if the problem indicated by this error message is the only
    problem, PartitionMagic can run successfully.
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání