Citace Původně odeslal BeachKEN
falkom:
Tak to už si tu snad z nás děláš pr.del ne? Já beru, že se na něco zeptáš, co nevíš, ale ptát se na věci, které si můžeš vyhledat v GOOGlu a hlavně i na hromadu kravin (pomalu snad ani nevíš, jak vypadá tvůj BIOS), případně na základní věci. Už jenom VIA Hyperion na nF3 250
Nejdříve tu postuješ, jakej je AMD64 šmejd a ona bude totiž pravda asi poněkud někde jinde.
Netvrdím, že jsem bůh ví jak chytrej, kdejakýmu týpkovi s průmkou nesahám po kotníky, ale takový kydy co tu plácáš snad nejsou ani možný. Laskavě si něco zjisti a pak se s pořádně formulovaným dotazem zeptej, za chvíli tu od tebe bude snad 70 postů v tomhle stylu.
Pokial viem je to forum , ci nie a pytat sa možem všetko!, pytam sa to čo neviem ,
TY si tiež s neba inteligentny a namakanz o počitačoch nespadol, či azda ano ?
Verim tomu že takych čo začinaju, alebo nevedia je ovela viac ako takych čo to maju namakane, ak viem tak poradim - AK neviem som ticho a naucim sa! ak nechces nemusis mi radit. TAK NEPIS
Inak ty si v každom smere dokonaly však ?

Inak aj ja hladam odpovede a vsetko listujem len niekedy nenajdem to co hladam a iny to už davno vie a cez ggogle najst neaku odpoved ..