Tak ja to uvedu na pravou miru,mel jsem desku s ciepm KT266a a k ni jsem si poridil ctecku PCMCIA karet,provozoval jsem to pod XP a vsechno bezelo v normalu.Potom jsem si koupil novou desku s nForce 2 ultra 400 a ctecka najednou ze jako nepujdeNova instalace XP nepomohla,ovladace na nForce jsem samozrejme mel.Ovladace na tu ctecku jsem neinstaloval (ani u te prvni desky),XP si to nasly vsechno samy.Nevedel jsem,cim to je,tak jsem to vrazil ke kamosovi na jeho desku s nForce 2 ultra 400-on ma Epox a ja Abit a posleze jsem to vyzkousel jeste na Asune se stejnym cipem(na vsech PC byly XP)-a vysledek?Samozrejme ten samy problem,ani na jedne desce se mi to nepodarilo rozbehat a navic to hlasilo tu samou chybu-ze system nenalezl pro toto zarizeni dostatek volnych prostredku (I/O).At jsem delal,co jsem delal,tak porad nic
Kontaktoval jsem ten obchod,kde jsem to koupil,at mi poradi,kde najit novejsi ovladace-odpoved "To netusime".Tak jsem kouknul primo na web vyrobce a tam me zarazila veta v tom smyslu,ze ovladace ke stazeni nejsou,ze je vyrobce nechce z nejakeho duvodu
zverejnovat,byl tam kontaktni e-mail,tam jsem napsal a slusne jsem je pozadal,at mi reknou,kde mam ty drivery schrastit-do dneska zadna odpoved.Nekdo mi poradil,at to zkusim jeste pod jinym OS-tak jsem tam hodil 98SE a ono to funguje,ale pod XP porad ten samy problem
V obchode mi rekli,kdyz jsem si stezoval,ze tenhle vyrobek je s prominutim na hov***,ze mam smulu a ze to muze byt tedy problem desky,ze je to nezajima.... A kdyz jsem se zacal ohanet vyrobci jako Asus,Epox a Abit-ze to asi nebude chyba desek,tak mi rekli,ze nejakej Asus,Epox,Abit nic neznamena,ze tohle je Ricoh(to je ten vyrobce) a ty ostatni firmy jsou jako oproti tomu nic.....Samozrejme na strankach toho obchodu,ani vyrobce neni zadna zminka o tom,ze tahle ctecka pod nForce 2 ultra 400 a XP proste nefunguje
![]()