ako sa uz pisalo, verzie 1.x su oficialne max 166 takze cokolvek nad je uz o stasti, ja som z 1.2 dostal maximalne 194 a viac ani mhz nech som robil cokolvek, potom som vymenil iba mb za 2.0 (vsetko ostatne ostalo ako predtym) a idem 220 takze limit bol jednozance mb 1.2, zvysenie voltaze chipsetu z 1.6 na 1.7 nepomohlo
lepsi zdroj - moze pomoct ale ak nie a teraz ti to spolahlivo slape na tych 204 tak aby si nelutoval $$$, ale dobry zdroj je zaklad dobreho systemu, nejde len o oc ale aj o bezpecnost vsetkych komponentov; mne moja zostava slapala na tych 194 aj na 200 w noname zdroji (este s gf4 ti4200), najlepsie by bolo keby si si mohol nejaky silnejsi zroj pozicat (to ale neznamena 500 w noname, lebo ten moze mat horsie parametre ako znackovy 350 w)
inak posledne mhz su velmi drahe a zbytocne, ja idem spolahlivo na 220, cpu na 1.6V ale ked chcem viac tak musim strasne zvysit voltaz, teplota narastie a tych par mhz zato nestoji
==
edit: este by ti mohol pomoct hw mod pre chipset napatie ale co som cital tak o cca 10 mhz ak vobec, link nemam ale lahko sa da najst