Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Problem z 2 GB diskom

Standardní Problem z 2 GB diskom

Ahojte, po dlhom vahani som sa predsa len rozhodol ze zalozim tento thread. Mam stary 6-rocny komp. Od jeho kupy ma trapi pravidelne zamrzanie celeho systemu. Doteraz som neprisiel na chybu. A teraz, co ma uz fakt nas*alo je ze mi odisiel moj WD200 - presnejsie 20GB disk neviem preco, nic nie je zhorene len nezacne tocit platne, nahradu uz riesim. Teraz momentalne mam prvy disk, nejake WDcko - 2 GB, ale ten mi tiez z nicoho nic vypadne a zvova sa zapne. Neviete kde moze byt problem? Nemoze byt chybny zdroj-je to tusim MACHCASE 250W?

Shoorty

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

muze. a take v milionu dalsich veci tykajicich se komponent, ktere tam mas a ktere my nezname.
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní ...

No tak jeho konfiguracia je nasledovna:

Intel Celeron 433 Mhz (socketove prevedenie), maticna doska-Intel 440EX, grafika ati rage pro turbo-on board-vypnuta, zvuk YAMAHA DS-XG 1 Native Audio-on board, 2GB WDC AC12100L, 20GB WDC WD 200-zhorena elektronika,RAM PC 133 SDRAM 64+128 MB, grafika MANLI nVIDIA RIVA TNT 2 Model Ultra Mach 64 - 32MB, Sietovka Realtek, Liteon 40x24x10, Teac 524 EB, Zdroj MACHCASE 250W ATX. Skrinka stara KME vemi tazka. Dufam ze som na nic nezabudol.

Teraz by si uz vedel poradit?

Shoorty

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

ja uz jsem ti odpovedel. muze to byt zdrojem.

anebo take prirozenym starnutim disku. neni to pravidlo, ale urcite ti spousta lidi rekne, ze jim disk odesel uplne stejnym zpusobem.
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání