Citace Původně odeslal Wolferine
ad starsi system u pocketpc..ryzdil ymezi wm2002 a wm2003 nejsou nijak extra velke aby te to msuelo trapit pokud nejsi fanatik navic za slusne penize se uz daji sehant i starsi stroje s wm2003..terba nedavno se tu prodaval asus620 coz je velmi pekna masinka
mne na palmech nevyhovuje jejich filozofie..vychazi vlastne z jednoduche diare a proad to na nem jde poznat..terba neexistujici multitasking a tak...
navic na pocketpc sezenes imho lepsi hry a navic ruzne emulatory gameboy,snesu,scummu,....
edit:
nebo co novy loox410BT? cena 9 254,50 Kč s dph
O tom multitaskingu uz jsem toho cetl fakt hodne a myslim ze mi moc chybet nebude - mp3ky i icq na pozadi jdou, to mi bude stacit. Lepsi hry? Jak moc lepsi? Je pravda ze kamos ma na PPC dost super her, ale predpokladal jsem ze na Palmy je jich minimalne stejne tolik...
Jak je to u PDAcek s vykonem..poznam hodne napr. rozdil mezi procesory 300 a 400MHz? Nemyslim testy, ty si najdu na netu, ale pri bezne praci..
Ad vydrz T3 - tak tady uz si vubec nevim co myslet:Palmisti tvrdi ze v pohode staci, PPCkari ze je strasna - pravda asi bude nekde uprostred, a to by mi asi stacilo

Ad loox:Je vybaveny, pekny, ale pres tech 9k bych sel fakt jen vyjimecne, ted koupim neco levnejsiho a kdyz se mi to bude libit, koupim lepsi - nechci vyhodit 10+k za neco co treba nebudu moc pouzivat A T3ka se na netu normalne prodava za 6-7k (napr. www.palmbooks.tk - co na to rikate )

Diky za rady