Citace Původně odeslal Vykuk
Citace Původně odeslal mico
Suhlas. Ja sa tej dosky zbavim hned ako budem moct. Inak zda sa mi ze som Watchdog mal aj vypnuty. Pohram sa s tym ale mari sa mi ze to nepomohlo. Watchdog by mal pri nenabenuti systemu nastavit nejake default hodnoty (nizsie), nie?
Prosim Ta, s tym epoxom co mas teraz, nie je absolutne ziadny problem s XP-M? Lebo skor by som sa priklonil k 8RD3+ ako NF7-S. Len chcem uplnu istotu. Kolko sa da vymacknut Mhz z FSB - ide viac ako mas v podpise?
A ak Ta mozem poprosit, co si myslis o tomto:
http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php...2f595f0865b7f8
Je to vseobecna chovanie MB, alebo vyslovene len problem mojej MB? Prepac, ze otravujem ale nemohol by si prosim skusit co ti to urobi u Teba?
Watchdog nastavuje nižší hodnoty, obvykle násobič x 100FSB protože na tom se snad rozjede všechno, nicméně ten systém funguje divně a spouštěl se mi absolutně bez důvodu (2x počítač najel a na třetí pokus watchdog a to jsem neměnil nastavení ).
Já jsem osobně s EPoXem 8RDA3xx velmi spokojenej, FSB mi valí maximálně 220 (ale to musím mít pučený lepší paměti, protože moje zvládají zhruba 212 a pak jdou do pr***). Výkon čipsetu nForce2 Ultra400 je dostačující, nejsou problémy s USB 2.0, když to vychytáš, tak nejsou problémy ani s IDE řadičem (SATA nemám, tak nevím), akorát pozor na paměti, nForce je dost vybíravej na značku.
S tím RTC alarmem ti aktuálně nepomůžu, tahám data z netu a jak se odpojím, tak pak budu muset dlouho čekat na další volnej flek, a to se mi nechce, každopádně na 8K9A mi RTC alarm fungoval velmi bídně (dokonce mám pocit, že vůbec).
Jo a XP-M jede úplně bez problémů, akorát se hlásí jako K7 processor...
No skusil som este raz watchdog ale nepohlo. Akurat som zistil ze vyssie FSB ako 100 niekedy chvilu funguje. Ale asi len kym sa CPU nazehreje. Skusal som multiplikator od 6(x133) postupne vyssie. Dostal som sa na 7.5 - zapnut PC, bez odpojenia od el., chvilu slo.
Inak, dakujem velmi pekne za info. Skusim teda 8RDA3+ (PRO). FSB220 by mi bohate stacilo. Uz som si na EPOXa celkom zvykol - aj napriek problem co teraz mam, som bol dlhy cas velmi spokojny.