Výsledky 1 až 11 z 11

Téma: Změna modré uvítací obrazovky ve WinXP ???

Senior Member Avatar uživatele globalkiller
    Rakovník (60km Praha,30km Kladno, 35km Louny)
    Věk
    41
    Vliv
    275

Standardní Změna modré uvítací obrazovky ve WinXP ???

Pokud někdo víte o nějakym prográmku nebo návodu jak změnit klasickou uvítací obrazovku a loučící obrazovku při vypínání ve Windows XP byl bych vám velmi vděčný
    Main PC: AMD Athlon 2500+@2300MHz,Abit NF7-S,Corsair 2x512MB PC3200 CL2,Barracuda 7200.10 320GB, Barracuda 7200.7+ 160GB,ATI Radeon 9600XT,Yamaha CRW-F1,Lite-On SOHW-812S,Zalman CNPS-7000Cu A,Zalman ZM80C-HP,Zalman ZM47-NB,Sun Microsystems 21\",IntelliMouse Explorer 2.0

Standardní

Umí to Style XP
    PROJECT: Digital Fantasy
    Více projektů na mých www

Moderátor Avatar uživatele Masster
    Věk
    42
    Vliv
    355

Standardní

Myslis neco jako tohle http://logonloader.danielmilner.com/ ?
    Btw. StyleXP na SP2 nejelo kdyz jsem to naposledy zkousel
    But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy

Věk
    41
    Vliv
    275

Standardní

hmmm hned to testnu a uvidíme zatím díky moc
    Main PC: AMD Athlon 2500+@2300MHz,Abit NF7-S,Corsair 2x512MB PC3200 CL2,Barracuda 7200.10 320GB, Barracuda 7200.7+ 160GB,ATI Radeon 9600XT,Yamaha CRW-F1,Lite-On SOHW-812S,Zalman CNPS-7000Cu A,Zalman ZM80C-HP,Zalman ZM47-NB,Sun Microsystems 21\",IntelliMouse Explorer 2.0

Standardní

Je program Style XP, ktery jsem nasel treba zde, opravdu bezpecny a funkcni ve WinXPproSP1 ? A pochopil jsem, ze s nim zmenim welcome screen?

Existuje podobny program freeware?
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Standardní

Jak to myslíš bezpečný? Jo je...používal jsem ho na SP1
    PROJECT: Digital Fantasy
    Více projektů na mých www

Standardní

Tak jsem to vyzkousel (Style XP) a funguje to, neni to spatny, ovsem mam takovy pocit, ze po naky dobe experimentovani se stejne vratim ke klasickemu motivu (jako win2000 + par fontu jinak). Alespon jsem si zmenil uvitaci obrazovku, prochazim ruzne motivy na webu, moc me to nebavi, ale ta originalni modra obrazovka je strasna.

Jinak maly postreh a soucasne varovani, jakmile si pomoci StyleXP zmenite uvitaci obrazovku a pak tam vratite tu puvodni, tak vam tam uz nebude fungovat cestina, proste misto "Vítejte" je tam "Vtejte", atd...
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Věk
    41
    Vliv
    275

Standardní

Citace Původně odeslal Jack O'Neal
    Jak to myslíš bezpečný? Jo je...používal jsem ho na SP1
    A to tedy znamená že na SP2 to asi nefachčí co ?

Standardní

Na tech strankach, jak jsem psal v 14:42 pisou, ze je to i pro SP2.

Stahul jsem si , neco z tohoto, jsou to ty uvitaci obrazovky, zajimalo by me, jak je mam nainstalovat, kdyz spustim stazeny 55788.exe, tak se snazi nainstalovat spoustu bordelu, pak samotny logonui.exe hodi nekam do program files/themexp jenze tech exe je tam vic a buhvi co to je za spyware, fujtajbl. Jinak ten stazeny exe rozbalit nejde, docela by me zajimalo, jak to mam bezpecne nainstalovat.

Docela se bojim, ze si timhle experimentovanim akorad rozm**am widle, nevim, co pak budu delat, az mi to nebude nabihat.

Standardní

Tak sem musel tu spoustu bordelu nainstalovat, vytahl jsem ten logonui.exe, ten StyleXP nachroustal a pak jsem tu tunu spyware odpalil.

Jde nekde stahovat primo ty logonui.exe bez tuny bordelu?

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

Jestli chceš měnit jenom logon obrazovku tak zkus LogonStudio (http://www.stardock.com/products/logonstudio/) od Stardock (mají i další zajímavý prográmky na úpravu windows)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání