Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Problem s 9800pro a monitor EIZO

Standardní Problem s 9800pro a monitor EIZO

Mam Ati Sapphire 9800 pro a monitor 17" EIZO T-562, tenhle monitor mi jel s GF 4 Mx 440 tak jam ma, na 1024x768 na 100Hz. Ted kdyz sem ho pripojil k te Atine tak proste nejde na vic nez 60Hz(ve windech). I kdyz tam dam primo ovladac na ten monitor tak muzu ve windowsech nadstavit i na 1024x768 i 200Hz ale proste porad mi jede jen na 60Hz neberu to ve hrach, beru ciste windows. Nevite cim by to mohlo byt popripade jak tam dat aspon tech 85!!

Standardní

Zmen si v nastaveni catalystu ten option kterej vypina aby catalysta braly ty infos z ovladace monitoru o refreshi a je to
    IMHO stupid ATI...

...takhle to nastaveni ma vypadat

Standardní

Moc stupid to teda neni. Je to dobra pojistka aby ti nejaka aplikace nenasadila vic nez ti zvladne monitor...
    Black holes are where God divided by zero. - Steven Wright
    2600K s AC HF14 | P8P67Deluxe s 16GB DDR3 | GTX1080 s LP2480zx | EVO850 s ICH10R | X-Fi s HD555 | TripleXtreme 360 s HPPS+ | Windows 10 + 7

Standardní

Pokud to ignoruje nastaveni monitoru v jaho konfiguracnim souboru (a jako ze jo a zpusobuje 60Hz na screenu), tak trvam na tom, ze to stupid je

Pokud mam v definici monasu ze zvlada 100Hz v 1024x768 pac je to tam napsano, tak omezit neboheho usera na 60Hz mi prijde stupidni

...nemluve o tom, ze ATI na rozdil od nVidie stale este nevylechtala OpenGL refreshrates a jeden to musi spravovat ReForce 1.10 a podobnymi utilitkami... Trapne, ATI, ATI...

PS. ja nevim jak tvuj monitor, ale me Eiza kdyz prekrocim hodnoty proste napisou na OSD error, a cervene je uvedena (uvedeny) ty frekvence, jenz prekrocily moznosti monitoru... Zmacknes etc a jsi zpet a co?
    Samo to udava fVertical a fHorizontal - fVertical je v Hz (refresh) a fHorizontal je v kHz (sync) frekvence, ta OSD chybova hlaska...

A pokud uz moje stricky Eizo F35 umi 160Hz tak nevidim duvod, proc se omezovat na 60Hz - ma to preci zadany v monitor driveru a kdyz uz use DDC, tak at si ty infos teda hezky vytahne z monitoru - jenze ono to evidentne nefunguje - jinak by to tam nemohlo tlacit 60Hz... Zvlast kdyz to napise ze DDC je pdoporovano a nastavi 60Hz - trapas nejvetsi

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání