Citace Původně odeslal tiktak
Citace Původně odeslal kecinzer
Tak mám pocit, že tu někdo zaspal páč to novinka neni.
Jinak ty plechy třeba oproti sweexum sou fakt tlustý. Tlouška chiefteků to sice neni, ale i tak dobrý.
No vona tloustka plechu je pro nekoho vyhoda, pro nekoho nevyhoda. Kdyz jsem nesl z posty Chieftec do auta, tak mi malem upadly ruce, kdyz jsem nesl Sweex, tak jednou rukou!

Ale obecne myslim, ze tloustka a kvalita materialu Eurocase ted uz je docela slusna, respektive pro vetsinu jedincu dostacuji, aby se mu kejs na stole nekroutil, nedrncel atd.
Vnitrni usporadani a mechanismy uchytu mechanik jsou taky specificky, ten kdo meni hardware kazdej tejden preferuje asi system zapadek, nekdo ma rad zase bytelny prisroubovani.
System chlazeni a cirkulace vzduchu je urcite dulezitej, ale kdo neni extremista a chce mit jakz tak tichej pocitac, tak mu jeden vetrak dovnit a jeden vyfukovaci taky stacej a to maj dnes uz skoro vsechny bedny.
A design uz je uplne otazkou vkusu, nekdo potrebuje barevnou hudbu, nekdo stohej design, takze osobne se mi tyhle bedny docela libej.
Muj nazor...
Jo tak k tomuhle názoru se přiklánim. Je to jistá výhoda ty tenký plechy, pak ale když to zapneš tak to všechno bzučí, rezenuje apod.
Prostě Eurocase má ty plechy tak akorát. Designově maj taky docela z čeho vybírat.