Původně odeslal
PePo
Tak jsem koukal na ty krivky a jestli se jim da verit, tak v tom pdf-ku k AS 50 zacina byt prenos vyrovnany az od nejakych 35Hz, stejne jako u ostatnich modelu s nizsim vykonem, tak jak psali v tech recenzich. Pozor na to, ze ta stupnice je logaritmicka a nezacina v nule, ale v 10Hz. Je videt, ze tam skutecne pracuje ten interni filtr. Mozna jsi koukal na pdf-ko k AS25, tam ma ten graf totiz dost blbe popsane osy a zacina prakticky od 20Hz...
Co se tyce tech LE109, tak tam jsem nasel akorat jeden samostatny graf a navic tak mizerne naskenovany, ze se ta stupnice neda ani precist. Nicmene je jasny, ze do prenosu od 20Hz, jak to udavaji ve specifikacich, by se to vlezlo tak leda kdyby k tomu pridali tolerancni pasmo 20dB... No ale zase aby to melo vyrovnany prubeh az od 60Hz mi pripada divny, tezko rict, zkusim se jeste kouknout po nejakych testech na webu. Ale jinak je celkem humorny, ze vetsinou v HiFi diskuzich audiofilum pripadaly ty 109-ky prebasovane a ne-audofilum naopak nedobasovane... Ja to u filmu resim na svem Pioneeru zapnutim "Loudness" nebo "Midnight" rezimu - pak je tam basu dost. Na muziku pouzivam rezim "Direct", ktery obejde DSP + vsechny korekce a pripada mi to vyvazene tak akorat, nicmene na filmy se ten SW zrejme skutecne bude hodit.