Výsledky 1 až 9 z 9

Téma: Windows XP SP2 integrated

Standardní Windows XP SP2 integrated

Nenarazil nekdo na problem s WinXP SP2 integrovanym v instalatoru na CD a nebo normalne aktualizovanym 250MB packem s tim, ze pred nahozenim desktopu kde je modra obrazovka a napsano WELCOME aby se v tento moment system a disk tak na minutu zastavil a az po teto dobe se bezne nahodila plocha a vsechno ?
    "Ad Astra Per Aspera"

Standardní

ja mam tento problem, sp2 som instaloval na xp s sp1
    vacsinou to robi ako pises, ze nahodi welcome a potom nejaky cas (ale minutu asi az nie) bud nerobi nic alebo disk strasne hrabe kym nabehne desktop
    ale niekedy desktop nabehne a ta "pauza" je neskor lebo antivirus a firewall sa mi hne neobjavia v liste
    ale potom vsetko funguje ok takze to nieje kriticke

Standardní

Jo to mi dělá taky, ale je to tak 3-5s

Standardní

Tak to ne, mne se to stopne vazne na docela dlouho a disk nedela nic
    "Ad Astra Per Aspera"

Standardní

Inicializace sítě ? - skuste si zapnout ikonku od připojení (LAN a pod)..

Jinak mám integrovaný v nLite postupně do XP Sp1 a SP2 a všechno jede tak jak má ,dokonce se standartně nezapínaj služby jako messenger kerý po instalaci běžnejch XP jely... prodelevy žádný - boot je krapet pomaliejší (pocit) ,ale prodlevy nemám..
    | AMD Athlon XP 2500+ | MSI K7N2 - Delta ILSR | 2x256MB DDR333 Dual Channel Cl2 [2-2-2-11] | WD360GD Raptor | Segate 7200.7 8MB | Asus GeForce 4 Ti4200 | AOC 7A+ | Lite-On SOHW-832S | Asus E616 | Koss UR-30 |

Standardní

Citace Původně odeslal Zidy
    Inicializace sítě ? - skuste si zapnout ikonku od připojení (LAN a pod)..

Jinak mám integrovaný v nLite postupně do XP Sp1 a SP2 a všechno jede tak jak má ,dokonce se standartně nezapínaj služby jako messenger kerý po instalaci běžnejch XP jely... prodelevy žádný - boot je krapet pomaliejší (pocit) ,ale prodlevy nemám..
    Jo site jsme si take mysleli jenze kdyz sem mel normalne SP2 z aktualizace tak to nedelalo az od jiste doby.
    "Ad Astra Per Aspera"

Standardní

Dalsi thread po kterym rikam:"sp2 nikdy". Nikdy nevydal microsoft horsi serpispack.
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Standardní

Citace Původně odeslal howard
    Dalsi thread po kterym rikam:"sp2 nikdy". Nikdy nevydal microsoft horsi serpispack.
    No já si myslím ,že SP2 je krokem správným směrem ,ale dost pozdě....
    Měl přijít už jako součást Windows..tohle je dost s křížkem po funuse (a vzorná ukázka politiky M$ jak nalákat na minimum změn maximum zákazníků....)

Jinak k tématu - skusil bych ještě defragmentovat disk (na rychlosti to někdy docela přidá) a podívat se co se spouští za služby a programy po startu Win a skusit některé vypnout (Start/spustit - msconfig, services.msc), pokud nepoužívate FW a Win Update tak vypnout jako službu a ne jen v nastavení...
    | AMD Athlon XP 2500+ | MSI K7N2 - Delta ILSR | 2x256MB DDR333 Dual Channel Cl2 [2-2-2-11] | WD360GD Raptor | Segate 7200.7 8MB | Asus GeForce 4 Ti4200 | AOC 7A+ | Lite-On SOHW-832S | Asus E616 | Koss UR-30 |

Standardní

Citace Původně odeslal Zidy
    Citace Původně odeslal howard
    No já si myslím ,že SP2 je krokem správným směrem ,ale dost pozdě....
    Měl přijít už jako součást Windows..tohle je dost s křížkem po funuse (a vzorná ukázka politiky M$ jak nalákat na minimum změn maximum zákazníků....)

Jinak k tématu - skusil bych ještě defragmentovat disk (na rychlosti to někdy docela přidá) a podívat se co se spouští za služby a programy po startu Win a skusit některé vypnout (Start/spustit - msconfig, services.msc), pokud nepoužívate FW a Win Update tak vypnout jako službu a ne jen v nastavení...
    Todle nema nic spolecneho s pomalym OS (jsem po formatu). Tady se to proste natvrdo zastavi a na neco ceka nebo co

Jinak WindowsUpdate nedoporucuju zastavovat, nedostanes se pak na WU web.
    "Ad Astra Per Aspera"

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání