Tak aby som to tu vsetko uviedol na spravnu mieru, nie nestratil som sa, ale studujem a ku svojmu kompu sa dostanem tak v piatok a zacnem ho nastavovat , nevedel som ze moj druhy prispevok vyvola taku odozvu nakolko po 1 dni sa načas nikto on nezaujimal, Ten comop fakt stoji za nic, aspon zatial a to som do neho vrazil asi 35 000 Sk.
![]()
![]()
![]()
AMD 64 - som kupil preto lebo som bol fajnda AMD , a nie Intelu,a aj pre to lebo ste mi ho viac odporucali vo FORE ktore som Tiez vytvoril ja a je tiež na rostrhanie, no sklamalo ma to( no uvidime mozno to este vyladim) No za tu sumu siom mohol kupit Intel a ovela stabilny a asi aj s vetsim potencialom na ptretaktovanie!!!
, ako mam teraz
S tymi pametemi sa este uvidi. No neviem neviem , skusim flashnut novy beta bios a uvidi sa. Ale velku sancu im nedavam![]()
S tym A64 som sa dostal HTT na 234 MHz X 10, mozno x11 a aj tak zamzol,- je to o nicom uvidime.
Asi vymenim pamet.
Už budem pravidelne prispievat k teme nebojte sa![]()
Fakt som sklamany s tej zostavy , ani ta grafika ma neako nepresvetcila a DOOM 3 seka i na 1600 x 1200 co som za tie prachy necakal, chcel som kupit Geforce 6800GT a tiez ju odporucam viac ako Ati randeom X800 pro. Ked som kupil Sapphire, tiez to nie je slava no na tom j***tom SLOVENSKU sa neda nic zohnat!![]()
S tymi pametemi sa este uvidi. No neviem neviem , skusim flashnut novy beta bios a ubvidi sa.Velmi tomu nefandim![]()
Inak ten procesor fakt ide oficialne na 2211 Mhz + multiplikator 11x ,cach 512 kB- neviem aky ma vykon v porovnani s 3200+ + 1024 kB cache, ale 2000Mhz . Prave ze tento procak som chcel. a až potom som zistil že je iny. poznate neake stranku?
Videl niekto porovnania niekde tych dvoch ?
Spät k pametiama procesoru:
Fakt ta masina ide pomaly a pripada mi to to ako 1 Ghz.Čo stym robit?![]()
![]()
![]()
![]()
Co hovorite na pamete KINGSTON CL2,5 DDR 400 512 MB_ ako budu ist s tymto procesorom ?