Výsledky 1 až 20 z 20

Téma: WaterChief project

Standardní WaterChief project

http://chieftec.wz.cz/

Tak zatial takto...
    Este bude plexi bocnica a nejake tie gulate IDE kable + floppy - proste aby
    sa to tam vnutri trochu uvolnilo.
    AMD Athlon XP-M 2600+ / EPOX 8RDA3+ / A-DATA Vitesta 512MB / HITACHI 160GB SATA / DTK 400W / ASUS ATI R9550 GE/TD / CHIEFTEC BX 03SL-SL-BL

Standardní

Ale jóóó, neni to špatný
    CPU: Intel Core 2 Duo E6320 1.86GHz@2.8GHz (7x400MHz) CPU Cooler: CoolerMaster RR-PCH-S9U1 Hyper TX MotherBoard: MSI P35 NEO-F - Intel P35 Memory: 2x Geil DIMM 2048MB DDR II 800MHz Kit (GX22GB6400UDC) GPU: EVGA GeForce GTS 250 512MB Storage #1: Western Digital WD10EAVS - 1TB Storage #2: Western Digital WD10EAVS - 1TB Storage #3: Seagate Barracuda 7200.10 ST3500630AS - 500GB SATA II Storage #4: Samsung HD501LJ - 500GB Storage #5: Samsung EcoGreen F2 - 1,5TB Drive: Samsung SH-S183L PSU: Fortron Blue Storm II FSP500-60THN/THN-P 500W Monitor: Fujitsu-Siemens ScaleoView S20-1W Case: Thermaltake Armor Jr. VC3000SWA
    Letenkykmori.cz

Standardní

mno moc tam toho nevidím, ale na chiefovi toho ani moc co dělat není máš to pěkný
    DECENT II EXTREME
    ---> http://7luke.com/decent <--- už je zase jiný konfig ale není čas to změnit na webu

Standardní Re: WaterChief project

Citace Původně odeslal Giger

Tak zatial takto...
    na co floppynu, zbytecnost uz pres pulrok nemam a nechybi mi a zbytecne hyzdi kazdej case
    | AMD Athlon 64 3500+ (Orleans) | Asus M2N-E | 2× Apacer 512MB PC2-5300 | GigaByte MAYA GV-NX76T128D-RH | Crative SoundBlaster Live! 5.1 Digital SB0220 | Western Digital Caviar SE WD3200AAKS | LG SuperMulti GSA-H10N | CoolerMaster Elite 330 | Arch Linux 64bit |

...zislo by sa trochu poriesit tie mechaniky za dvierkami, takto som to vyriesil ja, lebo tie biele panely mechanik verzus strieborny chief grrrr -> http://i6or.szm.sk/chieftec/1.jpg
    VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...

Standardní

Proc mas proboha ten vymennik obracene? Takhle to nemuzes mit nikdy poradne odvzdusneny, kdyz mas privod a odvod vody dole.Vsadim ze kdybys otocil case vzhuru nohama a mel zaply cerpadlo, tak ti z toho vymenniku vyjede bublinek ze se budes divit. Takze my suggestion: otocit vymennik
    Jinak "mod" komentovat nebudu, nejsem zadnej rejpal a ani se do toho nerozumim.
    A64 E6 3000+@2.7GHz/1.7V Tcase53// 2*512MBGskill 600Mhz@2.5-3-3-7// DFI LP nF4 Ultra-D // cooled by Scythe Ninja //C3D6600nGT256MB // BIV 60GB PATA,B7200.7 200GB SATA // Fortron350W // Aerocool Dream Bay.

Standardní

Citace Původně odeslal bitmap
    Proc mas proboha ten vymennik obracene? Takhle to nemuzes mit nikdy poradne odvzdusneny, kdyz mas privod a odvod vody dole.Vsadim ze kdybys otocil case vzhuru nohama a mel zaply cerpadlo, tak ti z toho vymenniku vyjede bublinek ze se budes divit. Takze my suggestion: otocit vymennik
    Jinak "mod" komentovat nebudu, nejsem zadnej rejpal a ani se do toho nerozumim.
    Keby bol vymennik otoceny, nedostal by som ho tam.
    A odvzdusneny je na 100% - na to som myslel ako prve....
    AMD Athlon XP-M 2600+ / EPOX 8RDA3+ / A-DATA Vitesta 512MB / HITACHI 160GB SATA / DTK 400W / ASUS ATI R9550 GE/TD / CHIEFTEC BX 03SL-SL-BL

Citace Původně odeslal vogo

Tak zatial takto...
    na co floppynu, zbytecnost uz pres pulrok nemam a nechybi mi a zbytecne hyzdi kazdej case
    agree
    DECENT II EXTREME
    ---> http://7luke.com/decent <--- už je zase jiný konfig ale není čas to změnit na webu

Member mince
    Věk
    47
    Vliv
    277

Citace Původně odeslal Luke_chiptuning

Tak zatial takto...
    agree
    Asi ani jeden z Vas nepouzivate WinXP Jak treba nainstalite SATA driver pri instalaci Myslite ze je jako lepsi mit mechaniku nekde v supliku na instalaci ji tam vrazit a pak zas davat pryc? Dale, spousta lidi (zakazniku) mi neustale nosi veci (texty) na floppy Nejakej napad jak resit tohle?
    MadDogTeam - geocaching.com

Tak zatial takto...
    agree
    ... I disagree
    VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...

Member mince
    Věk
    48
    Vliv
    279

Standardní

To bys byl taky pěkná lama, kdybys to neudělal. Ale zapomínáš na jeden - dva fyzikální jevy a to je rozpouštění plynu v kapalinách a samovolný rozklad vody. Jinýmy slovy - po čase tam budeš mít bublinu, i kdybys to na začátku odvzdušňoval jak drak. Ale žádná tragédie to není - pokud se ti chce, tak si to předělej, podle mě by to nebyl problém, nebo ten radiátor jednou za čas sundej a odvzdušni si to, stejně - podle mých vlastních zkušeností - máme všichni komp dost často otevřenej a šťouráme se v tom
    C2D E4300 1,8@2,7GHz, Zalman CNPS7700-AlCu, ASUS P5W Deluxe, 4x512 DDR2-667, ST3160827AS 160GB + ST3160827AS 160GB + ST3120827AS 120GB, DVD-R/W LG GSA-H55L, DVD-R/W LG GSA-H12N, Sapphire X1950GT, Zalman VF700-AlCu, V2 12MB 95Mhz, HP p1230 21", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast TV2000 DVR3200, Cambridge SW 5.1 a tak...

Citace Původně odeslal Ada4me

Tak zatial takto...
    agree
    Asi ani jeden z Vas nepouzivate WinXP Jak treba nainstalite SATA driver pri instalaci Myslite ze je jako lepsi mit mechaniku nekde v supliku na instalaci ji tam vrazit a pak zas davat pryc? Dale, spousta lidi (zakazniku) mi neustale nosi veci (texty) na floppy Nejakej napad jak resit tohle?
    Používám XP PROFESSIONAL SP1 a jako co má být? SATA teda neinstaluju do kompu každý den a zákaznici mi každý den na domací PC diskety nenosí. Každý schopnější člověk to mívá na CD-R, RW, USB, ZIPU, atp.. - teď mluvím o lidech, co nosí práce na DTP, i malé blbosti - texty. Taky co se týče zkušeností s disketama, poslední dobou ji člověk někde zapíše a jinde už za pár minut nepřečte a nejsou to ojedinělé případy. Disketám mělo odzvonit už dávno. Disketovku v šuplíku samozřejmě mám, ale fakt nějak nemám potřebu ji mít v PC, moderní PC od disketovek upouští i tak. Dá se to řešit i podle case tak, že se udělá škvíra na zadním panelu a montne se to tam
    DECENT II EXTREME

Tak zatial takto...
    agree
    Používám XP PROFESSIONAL SP1 a jako co má být? SATA teda neinstaluju do kompu každý den a zákaznici mi každý den na domací PC diskety nenosí. Každý schopnější člověk to mívá na CD-R, RW, USB, ZIPU, atp.. - teď mluvím o lidech, co nosí práce na DTP, i malé blbosti - texty. Taky co se týče zkušeností s disketama, poslední dobou ji člověk někde zapíše a jinde už za pár minut nepřečte a nejsou to ojedinělé případy. Disketám mělo odzvonit už dávno. Disketovku v šuplíku samozřejmě mám, ale fakt nějak nemám potřebu ji mít v PC, moderní PC od disketovek upouští i tak. Dá se to řešit i podle case tak, že se udělá škvíra na zadním panelu a montne se to tam
    ano winxp nepouzivam, a nechapu jak muze radobymoderni system byt neschopny nacis ovladace z jineho media nez z diskety, a pokud se bez ni nehnu tak ji vytahnu z supliku a pripojim ale to se stalo naposledy pred pul rokem (skousel sem nahodit win311 ) a na disketach uz mi nikdo nic nenosi-poucili se kdyz sem jim vysvetlil ze opravdu kuli tem 1.39MB ji pripojovat nebudu, a posilaji mi bud maila nebo to nosi na flashdisku, nebo na rwecku, nepreju vam videt moje rw s 40ti stopama proste moderni pocitac se bez disketovky obejde, o takhle nespolehlive a prtavoucke(kapacitou) medium opravdu nestojim

edit 4 Ada4me kolikrat do roka instalis widle
    | AMD Athlon 64 3500+ (Orleans) | Asus M2N-E | 2× Apacer 512MB PC2-5300 | GigaByte MAYA GV-NX76T128D-RH | Crative SoundBlaster Live! 5.1 Digital SB0220 | Western Digital Caviar SE WD3200AAKS | LG SuperMulti GSA-H10N | CoolerMaster Elite 330 | Arch Linux 64bit |

Standardní

Citace Původně odeslal Wizzy
    To bys byl taky pěkná lama, kdybys to neudělal. Ale zapomínáš na jeden - dva fyzikální jevy a to je rozpouštění plynu v kapalinách a samovolný rozklad vody. Jinýmy slovy - po čase tam budeš mít bublinu, i kdybys to na začátku odvzdušňoval jak drak. Ale žádná tragédie to není - pokud se ti chce, tak si to předělej, podle mě by to nebyl problém, nebo ten radiátor jednou za čas sundej a odvzdušni si to, stejně - podle mých vlastních zkušeností - máme všichni komp dost často otevřenej a šťouráme se v tom
    jj pouvazujem o tom ale asi to tam "nenarvem na stojaka"

Standardní

Mod hezky, cool galerka Mozna az moc fotek z vnejsku a min zevnitr, ale stale good
    PS. ten blok na CPU, to je co za vytvor?

Ad. disketovka - lidi jsou proste zvykli veci nosit na disketach (znam z praxe a prace, 8.5let DTP v tiskarne) a jen tak je to neodnaucite Je to blby, take mam radeji zipy/CF karty a aj ty CDcka - ale lidi jsou proste nepoucitelni.
    Takze ja to vyresil - abych zabil 3 mouchy jednou ranou - takhle:

...ta vec ve predu pod zipem je Mitsumi FA404a - disketovka + CD/SD a dalsi (6+1) ctecka Nevypada tak zle, nepotrebuji dalsi zarizeni na mametovy karty, cte vsechno, USB 2.0 speeeeed - co chtit vic

PS. disketovka je casto rychlejsi nez CDROM Protoze NEZ se mechaika otevre, nez vlozite CD, nez se zavre, nez se roztoci, nez se widlows proberou - tak mam ten malej fajlik z diskety 3x zkopcenej, estli ne vickrat

Senior Member minceVIP Avatar uživatele Dawe
    Vliv
    292

Za a) nepouzivat debilni SATA pripadne pouzivat Ghost.

Za b) na disketach v dobe broadband pripojeni a pri cene 64 MB flashky za 3 hodiny prumerne pracovni mzdy ? Kdyz vypalovacka stoji 800 Kc a CD-RW 20 Kc ? Soubor do 1.44 MB zvladne odeslat i vytacene pripojeni..... Vis jak to lidi odnaucis ? Stejne jako Apple - proste ji vyhodis.
    Nebo si kvuli lidske demenci budeme nechavat v kompu vec z roku 1986 ? Tak proc tam nedat ISA a VL-BUS sloty ze ano.....

Floppy akoraz zpomaluje boot a je to dalsi kabel navic co dela bordel v casu. Flashovat muzes z DOSu skze ultimate boot CD.

2Giger: Doufam ze nekdy nastrikas ty mechaniky......
    There is nothin' fair in this world
    There is nothin' safe in this world
    And there's nothin' sure in this world
    And there's nothin' pure in this world
    Look for something left in this world

Senior Member mince Avatar uživatele kecinzer
    Věk
    41
    Vliv
    318

Standardní

Ke kejsu -> pěkný, hezký foto seriál

K disketovce -> osobně mi teda nějak nevadí a mám jí. Nevim proč bych jí měl vyhazovat, když je z nějakýho roku 1986. Mam jí pro sychr když někdo něco přinese.
    MacBookPro 13 (mid 2014): Intel Core i5-4278U 2,6GHz | Intel Iris 5100 | 8GB RAM | 128GB SSD | 2560x1600 @ best for retina || HP LP2475w @ DP 1920x1200 || OSX 10.11.2
    ProBook: HP ProBook 650 G1 @ Core i5 4200M 2,5GHz | Intel HD4600 | 12GB RAM | 500 GB Seagate HDD 7200 || 1920x1080 || HP LP2475w @ DP 1920x1200 || Win10 Ent 64bit
    iPhone 6 Plus 16GB Space Gray | iOS 9.2

Senior Member minceVIP Avatar uživatele Dawe
    Vliv
    292

Standardní

Citace Původně odeslal kecinzer

K disketovce -> osobně mi teda nějak nevadí a mám jí. Nevim proč bych jí měl vyhazovat, když je z nějakýho roku 1986. Mam jí pro sychr když někdo něco přinese.
    Tak si tam jeste pro sichr pridej 5 a 1/4 disketovku, DAT I, DAT II, SCSI, ZIP, JAZ a Bernoulli
    There is nothin' fair in this world
    There is nothin' safe in this world
    And there's nothin' sure in this world
    And there's nothin' pure in this world
    Look for something left in this world

Senior Member mince Avatar uživatele kecinzer
    Věk
    41
    Vliv
    318

Standardní

Citace Původně odeslal Dawe

Tak si tam jeste pro sichr pridej 5 a 1/4 disketovku, DAT I, DAT II, SCSI, ZIP, JAZ a Bernoulli
    Tak zas bych to nehrotil, ale prostě 3 a půla je dnes eště využívaná, tak nevidim jedinej důvod se jí zbavovat, když jí mam.

Sorry za OT.
    MacBookPro 13 (mid 2014): Intel Core i5-4278U 2,6GHz | Intel Iris 5100 | 8GB RAM | 128GB SSD | 2560x1600 @ best for retina || HP LP2475w @ DP 1920x1200 || OSX 10.11.2
    ProBook: HP ProBook 650 G1 @ Core i5 4200M 2,5GHz | Intel HD4600 | 12GB RAM | 500 GB Seagate HDD 7200 || 1920x1080 || HP LP2475w @ DP 1920x1200 || Win10 Ent 64bit
    iPhone 6 Plus 16GB Space Gray | iOS 9.2

Standardní

Citace Původně odeslal Dawe

Tak zas bych to nehrotil, ale prostě 3 a půla je dnes eště využívaná, tak nevidim jedinej důvod se jí zbavovat, když jí mam.

Sorry za OT.
    snad posledni OT co zalozit dret od iskerovkach

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání