Citace Původně odeslal Ada4me
Citace Původně odeslal Luke_chiptuning
Citace Původně odeslal vogo
Citace Původně odeslal Giger
http://chieftec.wz.cz/

Tak zatial takto...
Este bude plexi bocnica a nejake tie gulate IDE kable + floppy - proste aby
sa to tam vnutri trochu uvolnilo.
na co floppynu, zbytecnost uz pres pulrok nemam a nechybi mi a zbytecne hyzdi kazdej case
agree
Asi ani jeden z Vas nepouzivate WinXP Jak treba nainstalite SATA driver pri instalaci Myslite ze je jako lepsi mit mechaniku nekde v supliku na instalaci ji tam vrazit a pak zas davat pryc? Dale, spousta lidi (zakazniku) mi neustale nosi veci (texty) na floppy Nejakej napad jak resit tohle?
Používám XP PROFESSIONAL SP1 a jako co má být? SATA teda neinstaluju do kompu každý den a zákaznici mi každý den na domací PC diskety nenosí. Každý schopnější člověk to mívá na CD-R, RW, USB, ZIPU, atp.. - teď mluvím o lidech, co nosí práce na DTP, i malé blbosti - texty. Taky co se týče zkušeností s disketama, poslední dobou ji člověk někde zapíše a jinde už za pár minut nepřečte a nejsou to ojedinělé případy. Disketám mělo odzvonit už dávno. Disketovku v šuplíku samozřejmě mám, ale fakt nějak nemám potřebu ji mít v PC, moderní PC od disketovek upouští i tak. Dá se to řešit i podle case tak, že se udělá škvíra na zadním panelu a montne se to tam