Výsledky 1 až 9 z 9

Téma: Gainward Hollywood@Home 7.1 - skusenosti a dojmy

Standardní Gainward Hollywood@Home 7.1 - skusenosti a dojmy

Dnes som kupil tuto zvukovicu, stiahol najnovsie drivery z VIAARENA a v najblizsich dnoch testnem. Dojmy a skusenosti zverejnim behom par dni. Zatial kludne piste Vase nazory & skusenosti
    HP nc6220 + Samsung 205BW

Senior Member mince
    Věk
    40
    Vliv
    0

Standardní

BUdem veľmi rad a nech je toho čo najviac

mal som už thread o tejto zvukofke:

http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?t=44081

do toho kamo!!

Standardní

No takze vikend som mal nabity a s kompikom som dokopy nic nerobil, akurat som zvukovicu prepol do "Hi sample rate" rezimu a zvuk znes vcelku solidne. Namatkovo som spustil "Prince of Persia - Sands of time" a co to?! EAX sa nedal povolit. Este to musim vyskusat nastavit na klasicky rezim...

Glassman: rezim "Hi smaple rate" obchadza Envy a ide priamo na DAC?

Senior Member
    Vliv
    290

Standardní

envy se neobchazi, neni ani duvod, jde o to ze na poslednim stereo kanalu je DAC co umi 24/96, kdezto ostazni kanaly pouze 16/48, takze pokud clovek chce prehravat 24/96 tak to jde jen pres ten posledni kanal, krom toho se tim zapina digitalni vystup na 24/96.. co se tyce EAX apod. vsechno je v sw pres sensauru, pokud by to nechodilo v hi-res modu ani bych se moc nedivil..
    /// Dell Latitude D600 | Dothan 1.7GHz@1.05V~800MHz@0.70V | 1024MB DDR266@2-3-3-6 | 40GB Hitachi Travelstar 5K80 | Samsung CD-RW/DVD SN-324S | Mobility Radeon 9000 32MB | 14.1" SXGA+ 1400x1050 | Broadcom 570x Gbps LAN | Intel PRO/Wireless 2100B WLAN ///

Senior Member mince
    Věk
    40
    Vliv
    0

Standardní

No co bude test?

Standardní

uz som ju predal, neuspokojovala moje potreby

Standardní

Ale, povez jake potreby neuspokojila To by me zajimalo. Diky Glassovi jsem stastnym majitelem Chaintech AV-710, v teto chvili spise Prodigy2.0 a nemam si nac stezovat.
    When you do things right, people won't be sure you've done anything at all.

Standardní

nejako sa mi nedarilo rozchodit EAX a este k tomu mi aj blbol zvuk (preskakovanie), zrejme mam zhnity Win - mam totiz uz treti mainboard bez preinstalacie Cele dni v praci (IT) sa s takymi vecami babrem a doma uz nemam chut. Niesom otrokom svojho hobby

Standardní

Ano ano, kvuli shnilejm widlim je treba vymenit zvukovku . Multikanal nepotrebuju, staci mi dva kanaly a digital out + kvalitni ovladace.. ty VIAcky maximalni sux. Nefungoval EAX, v control panelu milion bugu, v digital outu to praskalo. Ted mam drivery k Prodigy a maximalni spokojenost.
    When you do things right, people won't be sure you've done anything at all.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání