Citace Původně odeslal Vykuk
Proč tvrdím, že Manli nedodržuje specifikace? Protože jsem od nich už dlouho neviděl kartu, která by měla takové takty, jaké udává výrobce (ATI/nVidia)... U Manli je standardní, že třeba jádro jede dle specifikací a paměti třeba o 100MHz níže (aby se ušetřilo na ramětech, nebo jsou tam šitový kousky). :wink:

Nejsem tak bohatý, abych musel kupovat Manli ;D
No, ale tyhle sviňárny (a skoro bych řekl, že ještě v horším) dělá Sapphire taky. Libovolně si mění frekvence i specifikace (nikoho jiného nenapadlo udělat 64bitovou R9100 a tuplem o tom ani nedali vědět, to člověk poznal až při pohledu na paměti :-(, jenže to už někteří měli kartu koupenou, že, a reklamace toho byly opravdu maso - já řešil asi 3). Mě ovšem nezachránila ani plná 128bit., shitozní nevyměnitelný ventilátor odešel po dvou měsících provozu a pasiv byl nesendatelný...

O tom, že je manLi shit rozhodně nepolemizuju, to snad ani nejde ;-), jen chci říct, že Sapphire není o nic lepší a co se týče přístupu k reklamacím je ještě dokonce horší (místo plné R9100 mi chtěli dát 64bitovou, no, otázkou je, jestli tomu v Cybexu nepomohli, se slečnou na reklamacích jsem to nakonec vyřešil dobropisem).